Άλωσε το Ζηρίνειο ο ΑΟ Παλαιόχωρας

Άλωσε το Ζηρίνειο ο ΑΟ Παλαιόχωρας

Ο ΑΟ Παλαιόχωρας επικράτησε 2-0 της Κηφισιάς.

από Παμε Μπάλα
στις 14/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σπουδαίο «διπλό» πανηγύρισε ο ΑΟ Παλαιόχωρας μέσα στο Ζηρίνειο, καθώς νίκησε 2-0 την Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα της χανιώτικης ομάδας και ο Ηλίας Καλοπήτας έκανε ντεμπούτο με το αριστερό στον πάγκο της ομάδας των βορείων προαστίων.

Και όταν το κατάφερναν, έβρισκαν απέναντί τους τον Πονηρό, ο οποίος είχε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις, όπως στο 10’ του Ρεντζή, όπου στην εξέλιξη της φάσης ο Παναγιωτόπουλος είχε δοκάρι, και στο 79’, όταν νίκησε τον Καϊμακαμούδη σε ανεπανάληπτο τετ-α-τέτ.

Κι ενώ η Κηφισιά έχανε ευκαιρίες, ο ΑΟ Παλαιόχωρας στο 84’ άνοιξε το σκορ, με τον Καζαντζίδη να νικά τον Κυρίτση με διπλή προσπάθεια για 0-1. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 91’ ο Δρακάκης.
Διαιτητής ήταν ο Πατεμτζής (Ηρακλείου) και βοηθοί οι Ντζουροπάνος, Χαντζίκος (Δυτ. Αττικής).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Κυρίτσης, Καραμπάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμάρογλου, Κωνσταντινίδης (64' Πρίτσας), Τζέλη (70' Ζέλο), Καϊμακαμούδης, Παναγιωτόπουλος, Ρεντζής

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Παπαδόπουλος, Βασιλείου, Α. Μανουσάκης, Κοντογιάννης (61' Δ. Μανουσάκης), Μαζιώτης (78' λ. τρ. Κορνελάτος), Δρακάκης, Κερμενίδης (93' Θεοδωράκης), Ιβάν (65' Λασπαντζής).

(Ανταπόκριση: Σταύρος Θανόπουλος)