Σφίγγει η… θηλιά στον Κιλκισιακό, ολοζώντανη η Καρδία (0-2)!

Σφίγγει η… θηλιά στον Κιλκισιακό, ολοζώντανη η Καρδία (0-2)!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 15/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται πλέον ο Κιλκισιακός, με τον κλοιό να έχει σφίξει περισσότερο από… ποτέ φέτος. Σε έναν «τελικό» εντός με ανταγωνιστή, όπου η μπάλα… έκαιγε, η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη πνίγηκε στο άγχος, παρότι πιο έμπειρη σε μονάδες και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της νεανικής Καρδίας, η οποία έκανε μεγάλο άλμα σωτηρίας με το 0-2! Οι Κιλκισιώτες είναι στο «μειον 12» από τη σωτηρία (13 στροφές πριν το τέλος), ενώ οι «πράσινοι» στο «πλην 1» (θριάμβευσαν και στη Ραιδεστό στον πρώτο γύρο). Το 0-1 έκανε στο 31΄ με πέναλτι ο Μάριος Δημητρακόπουλος (το κέρδισε ο Ξανθόπουλος), ενώ το 0-2 ήρθε στο 83΄, με πλασέ του Νικολόπουλου (αρχικά ο Κολιοφούκας είπε «όχι» στον Μουτζίκο). Για τους φιλοξενούμενους, που είχαν ακυρωθέν γκολ του Ξανθόπουλου στο 8΄ και ζήτησαν πέναλτι στον ίδιο στο 15΄, ευκαιρίες έχασαν οι Μάνιος (15΄), Βερνάρδος (44΄), Ξανθόπουλος και Νικολόπουλος (διπλή στο 75΄). Ο Κιλκισιακός, που είχε ακυρωθέν γκολ του Προβατίδη στο 38΄ ως οφσάιντ, απείλησε με τον Μοσχάκη (12΄). Διαιτησία: Κατεριάδης, Μίλτσης, Αρέστης (Πέλλας).

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Καρασίμος (53' Ραφαελίδης), Καραμπάς, Παλάσκας, Ματεντζίδης (73' Δρόσος), Ιορδανίδης (46' Μπελίτσας), Σαβελίδης, Λογγινίδης (63' Πιπερτζής), Παπαδημητρίου, Μοσχάκης, Προβατίδης.

Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ: Στ. Βασιλειάδης, Τοπαλίδης, Αν. Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, ΠΟΛΥΖΑΣ, Τσατσαρώνης (87' Καπρίλης), ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, Γίδαρος, ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (78' Μουτζίκος), Μάνιος (85' Βελισσάρης), Βερνάρδος (68' ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ).