Δεν αφήνει τα «σκήπτρα» ο Άρης Παλαιοχωρίου, 3-1 την Καρδία και σταθερά πρώτος

Δεν αφήνει τα «σκήπτρα» ο Άρης Παλαιοχωρίου, 3-1 την Καρδία και σταθερά πρώτος
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 18/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 «Αφεντικό» στο 2ο όμιλο, έστω και με το ισχνό «συν 1» από τον Ηρακλή, παραμένει ο Άρης Παλαιοχωρίου, που υπέταξε την αξιόμαχη Καρδία με 3-1 στη Χαλκιδική. Οι «κιτρινόμαυροι» (παρά τις απουσίες των Κωτάκη, Τσότρα, Κουκουλέκη, Αποστολά) έφεραν εις πέρας την αποστολή τους, με τον Κύδωνα Καρλόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 26΄, με καλοτραβηγμένο φάουλ. Το επόμενο λεπτό, οι «πράσινοι» έφτασαν στο 1-1 με πλασέ του Ξανθόπουλου σε αντεπίθεση, μετά από γύρισμα του Βερνάρδου. Στο 60΄ ο νεοαποκτηθείς φορ, Ηλίας Ιγνατίδης, πέτυχε το πρώτο γκολ με τα κιτρινόμαυρα, με ανάποδο ψαλίδι σε κεφαλιά-πάσα του Τσιντογιάννη (2-1). Το… κερασάκι στην «τούρτα» για τους γηπεδούχους έβαλε στο 70΄ ο Χρήστος Προβατίδης, με σουτ για το τελικό 3-1. Ευκαιρίες για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη έχασαν οι Σιμόνι (65΄) και Τσιντογιάννης (85΄), ενώ για την Καρδία απείλησαν οι Μάνιος (10΄, 83΄) και Βερνάρδος (40΄). Διαιτησία: Πουλικίδης, Χασιώτης, Παστιάδης (Δράμας).

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Καρακούτσης, Τσιντογιάννης, ΑΓΤΖΙΔΗΣ, ΚΡΗΜΙΑΝΙΩΤΗΣ, Κουκουρώνας, Αποστόλου (53΄ Προβατίδης), Σκέμπι (70΄ Ντόμπρος), ΤΑΪΡΗΣ, Σιμόνι, ΚΑΡΛΟΠΟΥΛΟΣ (78΄ Γκαγκάνης), ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ (75΄ Γκιάτας).

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Στ. Βασιλειάδης, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, Αν. Βασιλειάδης (70΄ Χότζα), Καπρίλης (55΄ Μαρινόπουλος), Πολυζάς, ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗΣ, Βερνάρδος, Γίδαρος (78΄ Βελισσάρης), ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, Δημητρακόπουλος (63΄ Νικολόπουλος), ΜΑΝΙΟΣ.

Φωτο Στέλιος Ρήγας