Διαφωνία Ιωνικού και Εθνικού για τα εισιτήρια της Κυριακής

Διαφωνία Ιωνικού και Εθνικού για τα εισιτήρια της Κυριακής

Διάσταση απόψεων προκύπτει ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Εθνικό σχετικά με τα εισιτήρια του μεταξύ τους αγώνα την προσεχή Κυριακή.

από Παύλος Κουστέρης
στις 19/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι ο Ιωνικός με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι ο κόσμος της ομάδας που θέλει να δει από κοντά τον αγώνα θα μπορεί να προμηθευθεί εισιτήριο στο εκδοτήριο έξω από το γήπεδο του Εθνικού, όπως λέει η ανακοίνωση, αν και το ματς γίνεται στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο μας πως θα διατεθούν εισιτήρια για όσους θέλουν ν' ακολουθήσουν την ομάδα μας την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο εκδοτήριο έξω από το γήπεδο του Εθνικού».

Ωστόσο, με δική του ανακοίνωση ο Εθνικός τονίζει ότι δεν έχει προβλεφθεί η διάθεση εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους, από τη στιγμή που δεν υπήρξε ποτέ σχετικό αίτημα.

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Διευκρινίζεται πως ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την ομάδα του Ιωνικού, η Διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς δεν έχει διαθέσει εισιτήρια προς τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας εφόσον δεν υπήρξε το σχετικό αίτημα και δεν θα υπάρξει ξεχωριστό εκδοτήριο για τους φίλους του Ιωνικού».