Σε τροχιά… ανόδου το Σίτι

Σε τροχιά… ανόδου το Σίτι

Το Αιγάλεω επικράτησε 3-1 του ΠΟ Ατσαλένιου.

από Παμε Μπάλα
στις 21/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στη μάχη της ανόδου βρίσκεται το Αιγάλεω, καθώς νίκησε 3-1 τον ΠΟ Ατσαλένιου και παραμένει στο ρετιρέ της βαθμολογίας, μαζί με τον Ηρόδοτο. Το Σίτι δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στους Κρητικούς και ευχαρίστησε τους 600 φίλους του που βρέθηκαν στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης».

Στο 13’ ο Ψυχογιός άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Βέρμπη και στο 26’ το Αιγάλεω κέρδισε πέναλτι σε χέρι Χαρίτου μετά από σέντρα Ιωαννίδη. Ο Βέρμπης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-0. Στο 56’ ο ΠΟΑ μείωσε με σουτ του Τριανταφύλλου σε 2-1. Ωστόσο στο 76’ το Σίτι κέρδισε νέο πέναλτι, σε ανατροπή του Δουκάκη από τον Παπαδομιχελάκη και ο Βέρμπης το μετέτρεψε σε γκολ για το 3-1. Ο Ατσαλένιος είχε δοκάρι στο 80’ σε κεφαλιά του Γιαλιτάκη.

Διαιτητής ήταν ο Ντουμιτρέσκου (Πειραιά) και βοηθοί οι Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Ψύλλος (Λέσβου).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Κοντιζάς, Ιωαννίδης (84' Παπουτσής), Δάρρας, Πατσατζόγλου, Γούλας, Δουκάκης, Σκοπελίτης (90' Ναυπλιώτης), Βέρμπης (89' Κοκκιναράς), Σταύρου, Ψυχογιός (78' Τουλουβασίλης)

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Καρβελάς, Φραγκιαδάκης, Χαρίτος (89' Γιαλιτάκης), Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Ρωμανάκης (69' Μπέρκης), Χατζηανδρέου, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκης, Ντάμπος (79' Γιαλιτάκης).