Γκέλα με διαμαρτυρίες για Προοδευτική

Γκέλα με διαμαρτυρίες για Προοδευτική

Προοδευτική και Διαγόρας έμειναν στο 0-0.

από Παμε Μπάλα
στις 21/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε η Προοδευτική, καθώς κόλλησε στο 0-0 με τον Διαγόρα, αποτέλεσμα που της στοίχισε την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο. Οι βυσσινί πάντως «φωνάζουν» για τη φάση του 91’, όταν τους ακυρώθηκε γκολ του Βλάχου ως οφσάιντ. Ο Βλάχος πλάσαρε από κοντά, μετά από κεφαλιά του Μπέλερη, με το τέρμα να μη μετράει, αν και το ριπλέι δεν δικαιώνει τη διαιτητική απόφαση.

Κατά τα άλλα, το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, καθώς στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε ρυθμός, ενώ στο δεύτερο μέρος η Προοδευτική είχε μια φλύαρη υπεροχή. Στο 83’ σημειώθηκε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα.

Η Προοδευτική έμεινε με πολλά παράπονα από τον διαιτητή Φώτη (Εύβοιας) και τους βοηθούς Δέτση Ζήρδα (Αθηνών).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Μαρής, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Φαμπίνιο (61' Βλάχος), Κουιρουκίδης, Μπέλερης, Κανελλόπουλος (71' Νικολόπουλος), Ντάλλας, Δηλαβέρης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Μήτκας, Μεντής, Προβατίδης, Πέεφ (89' Ρούνιτς), Βελέτης, Σουάνης, Αγγελούδης (81' Σερτζίνιο), Σκάρος, Βελλίνης (70' Γεωργίου).