Στην έξοδο για την Καστοριά οι Κράτσιος και Χασάι

Στην έξοδο για την Καστοριά οι Κράτσιος και Χασάι
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Διπλός «χωρισμός» για την Καστοριά, αφού έμειναν ελεύθεροι ο τερματοφύλακας, Χρήστος Κράτσιος (βασικός τον τελευταίο ενάμιση χρόνο), αλλά και του Γιάννη Χασάι (επίσης βοήθησε στην περσινή πορεία προς το ντάμπλ), με τους «γουναράδες» να είναι στο «μειον 10» από τη σωτηρία, μετά τη συντριβή στη Φιλιππιάδα. Τη θέση του πρώτου στα δοκάρια καλύπτει ήδη ο Ιπποκράτης Τριανταφυλλίδης, που ήρθε από τη Ζάκυνθο και έκανε ντεμπούτο στην Ήπειρο, ενώ σημαντικά κενά άφησαν πίσω οι Ντάμζι, Ιασωνίδης και Μηλιάτης (πηγη sentra.com)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γυρνά σελίδα η ομάδα του Ευόσμου, μετά την ήττα στην Έδεσσα, με στόχο τη νέα αρχή την Κυριακή, εντός στο κρίσιμο ματς με την Καρίτσα. Ο Ηλίας Στογιάννης δεν υπολογίζει στους Κουτούση-Παπαδόπουλο, αμφίβολος είναι ο Μερτζάνης, ενώ μάλλον γυρνά ο Κεχαγιάς. Άμεσα αναμένεται να «κλείσει» τυπικά η μεταγραφή του Ανέστη Καρακώστα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αναπτερώθηκε το ηθικό και οι μαθηματικές ελπίδες στην ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη μετά την επιτυχία με τη Νάουσα, ενώ για την έξοδο με τον Καμπανιακό δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Κολιοφούκας (ντεμπούτο στα δοκάρια ο Δουλκερίδης)-Ματεντζίδης, με τον Προβατίδη να γυρνά (αμφίβολος ο Σαβελίδης).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Γύρισαν τα χαμόγελα στην ομάδα της Πέλλας, μετά το διπλό στον Λαγκαδά και το θετικό ντεμπούτο των Κάρτζιου-Τριανταφυλλίδη (ο τελευταίος τιμωρημένος την Κυριακή, εντός με Αλεξάνδρεια), με τον Χαρίση να γυρνά, τον Μουσόνι να «παίζει» για ντεμπούτο, ενώ αργεί η επάνοδος του Θόρια (μηνίσκος, σχεδόν ένα μήνα εκτός).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μετά το ρεπό και τη φιλική ήττα από την Κ17 του ΠΑΟΚ (3-0 την Παρασκευή) οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Κυριακή τον Κιλκισιακό, χωρίς τον τιμωρημένο Ρακαβίνα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ: Στο «μείον 2» από τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη Λευκάδας βρίσκεται πλέον η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη μετά το διπλό στον Παραπόταμο και για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανλευκάδιο γυρνούν οι Χάιτας και Γκελοσάνι (τιμωρημένος ο Ασλαμπάλογλου).

ΝΑΟΥΣΑ: Ανασυντάσσονται στην ομάδα της Ημαθίας μετά την ήττα στο Κιλκίς και ενόψει του κρίσιμου ματς με την Καρδία εντός. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Βασίλη Ασλανίδη, που κρατά το ντεμπούτο του Αργυρίου προχθές.