Ελπίζει ακόμα ο Οπούντιος

Ελπίζει ακόμα ο Οπούντιος

Η ομάδα του Μαρτίνου λύγισε τον ουραγό ΑΠΟΚ Βελούχι (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 29/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη τους για την αποφυγή του υποβιβασμού μέχρι το τελευταίο... δευτερόλεπτο δείχνουν να είναι στον Οπούντιο! Το απόγευμα της Κυριακής (28/1) η ομάδα του Μαρτίνου λύγισε τον ουραγό ΑΠΟΚ Βελούχι με 2-1, ανανεώνοντας τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία, μέσα από το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου που αγωνίζεται. Πρωταγωνιστής για τους πράσινους ήταν ο Πρέντι, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, το πρώτο στο 15' μετά από σουτ ύστερα από ασίστ του Νούλα σε σέντρα του Μητσόπουλου και το δεύτερο στο 88' μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, ήταν να μειώσουν στο 92' με κοντινό σουτ του Κακκαβά μετά από σέντρα του Χαλή.

Διαιτητής ήταν ο Μανδαλενάκης (Ηρακλείου), με βοηθούς τους Μανούρα (Τρικάλων) και Κωστούλα (Αθηνών).

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Νικολόπουλος Β., Σιδέρης, Νικολόπουλος Θ., Μητσόπουλος (82' Γκογκομήτρος), Τομόρι, Νούλας, Παπανικολάου, Πρέντι, Ευθυμίου (69' Μουστάκας)

ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ (Γιάννης Φλωράκης) Ρεσίτης, Κόλιας (73' Αθανασόπουλος), Μπογδάνος, Τσιάτρας, Δαραβέλης, Χαλής, Γεωργίου, Κατσάνδρος, Σιμόπουλος (77' Σερπάνος), Κακκαβάς, Παχής.