«Άλμα» κορυφής ο Μακεδονικός Φούφας!

«Άλμα» κορυφής ο Μακεδονικός Φούφας!

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη νίκησε τον Πανλευκάδιο (2-0) και έπιασε στην κορυφή του 3ου ομίλου τον Τηλυκράτη.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 29/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σαν ίσος προς ίσο αντιμετωπίζει πλέον ο Μακεδονικός Φούφας τον Τηλυκράτη στη μάχη τίτλου στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου! Η ομάδα της Πτολεμαΐδας κατέβαλλε τον Πανλευκάδιο με 2-0 και έπιασε στην πρώτη θέση την έτερη ομάδα της Λευκάδας, που την ίδια ώρα έχανε βαθμούς απέναντι στον Σκουφά Κομποτίου. Στις τάξεις του Μακεδονικού επικρατεί ενθουσιασμός για τα επιτεύγματα του συνόλου που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Κερλίδης και το οποίο διεκδικεί την είσοδο στα μπαράζ ανόδου! Στο ματς της Κυριακής (28/1) για την 17η αγωνιστική ο Μακεδονικός ήταν ανώτερος, αλλά άργησε να μετουσιώσει την υπεροχή του. Μόλις στο 72' πήρε το προβάδισμα χάρη σε αυτογκόλ του Φλούδα μετά από κόρνερ του Τοπάλλη, με τον τελευταίο να μετατρέπεται σε δράστη στο 85' και να γράφει το 2-0 με μακρινό φάουλ.

Διαιτητής ήταν ο Τσετσίλας, με βοηθούς τους Στεφούλη και Φαλτάκα (Γρεβενών).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Γιάννης Κερλίδης): Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης, Κοπατσάρης, Πιριτζάους, Τζουβάρας, Φωτιάδης, Τσικόπουλος, Καλογιαννίδης (61' Τακίδης), Ματούλας (84' Τσώτσος), Τοπάλλης (90' Μόσχος), Γκελοσάνι (46' Δούφας)

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Νίκος Βέκιος): Κοντογιώργης, Χρ. Κοκόλης (30' λ. τρ. Κτένας (75' Περέζ)), Ιωακειμίδης (90' Γρίβας), Αργυρός (84' Καρέλλης), Καρράς, Φλούδας, Χαρ. Κοκόλης, Δημητρίου, Κολοβός, Μουρεχίδης, Κασόλι.