Νέο απόκτημα για Μακεδονικό Φούφα ο Πάρης Μάγγος

Νέο απόκτημα για Μακεδονικό Φούφα ο Πάρης Μάγγος
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 30/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μετά τον Γιώργο Μανιδάκη (στόπερ από Κ20 Παναθηναϊκού), ο… πρωτοπόρος πλέον στον 1ο όμιλο, Μακεδονικός Φούφα (μαζί με τον Τηλυκράτη Λευκάδας), απέκτησε και τον Πάρη Μάγγο (φωτο). Ο 18χρονος εξτρέμ έπαιζε στον Εθνικό Φιλιππιάδας και παλιότερα σε Εορδαϊκό και Κοζάνη. Ως τώρα αποχώρησαν οι Τζόμπο-Κεσκιλίδης, ενώ αύριο η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη κόβει τη βασιλόπιτα σε ψησταριά της Πτολεμαϊδας και την Κυριακή φιλοξενεί τους Πόντιους Κοζάνης (γυρνούν Ασλαμπάλογλου, Σιδηρόπουλος και Χάιτας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας διοργάνωσαν χθες οι Σερραίοι, σε καλό κλίμα μετά τη νίκη στο ντέρμπι με το Σκούταρι. Για την έξοδο με τους Προσκυνητές δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για τον Παύλο Δημητρίου, ενώ ο νεαρός Ανθουλάκης είναι πιθανό να δοθεί δανεικός (ίσως στη Νιγρίτα).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μετά τις δυο απανωτές νίκες, με Λαγκαδά και Αλεξάνδρεια, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη προετοιμάζεται για το γειτονικό ντέρμπι με τον Εδεσσαϊκό εκτός έδρας, θέλοντας τρίποντο γοήτρου με ένα βασικό «μνηστήρα» της τρίτης θέσης. Οδηγό αποτελεί το 1-0 του πρώτου γύρου, με τον Τριανταφυλλίδη να επανέρχεται. Αναμονή επικρατεί για το δελτίο του Μουσόνι, με τον Κάρτζιο να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, ενώ θα λείψουν οι Θόρια, Αναστασιάδης, Παπαγεωργίου.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Αναζωπυρώνονται οι ελπίδες σωτηρίας στους «κιτρινόμαυρους», μετά τις απανωτές επιτυχίες με Παλαιοχώρι και Αγροτικό Αστέρα, το αήττητο σερί εφτά αγώνων και το «μείον 5» από την παραμονή. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα πλέον θέλει το «3Χ3» την Κυριακή στην έδρα της κόντρα στα Τρίκαλα Ημαθίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Μετά την ισοπαλία με την ΑΠΕ Λαγκαδά και τα παράπονα για τον Χαλκιδικιώτη ρέφερι Δραγούση, οι Κατερινιώτες στρέφονται στην κρίσιμη έξοδο με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Εμπλοκή στην έκδοση δελτίων προέκυψε στους Κιλκισιώτες για τον Πορτογάλο εξτρέμ, Χοσέ Λουίς και τον Γάλλο αριστερό μπακ, Κλέμενς και ίσως υπάρξει «ναυάγιο». Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη αναθάρρησε μετά τις σερί νίκες με Νάουσα και Καμπανιακό, ενώ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή γυρνούν Κολιοφούκας και Ματεντζίδης (θα λείψει μόνο ο Παναγιωτόπουλος).