Παρελθόν ο «κάπτεν» Πασχαλούδης για την Ελπίδα Σκουτάρεως

Παρελθόν ο «κάπτεν» Πασχαλούδης για την Ελπίδα Σκουτάρεως
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 31/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Υποστολή σημαίας στην Ελπίδα Σκουτάρεως, αφού έμεινε ελεύθερος κατόπιν δικής του επιθυμίας ο αρχηγός Αλέξανδρος Πασχαλούδης. Ο έμπειρος στόπερ βοήθησε το «τριφύλλι» στο περσινό νταμπλ και την άνοδο, ενώ ο 33χρονος, που θα συνεχίσει στην FC Σέρρες, ήταν και φέτος βασικό στέλεχος. Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πράσινων»: «Ώρα προς αποχώρηση από την Ελπίς Σκουτάρεως για τον Αλέξη Πασχαλούδη...Ένα παιδί του χωριού με χαμηλούς τόνους που θα πρέπει να έχουν παράδειγμα προς μίμηση παλιοί και νέοι...Η σημαία της ομάδας μας μετά από μεγάλες επιτυχίες με το τριφύλλι στο στήθος αλλάζει λημέρια και κατηγορίες ύστερα από πολλά χρόνια...Πιστός στρατιώτης στα πράσινα-άσπρα χρώματα,πιστός στρατιώτης στην ομάδα,στο χωριό και σε όλους τους προπονητές του δίνοντας κάθε φορά τον καλύτερο του εαυτό για το σύνολο και βάζοντας κάθε φορά το 100% των δυνατοτήτων του...

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και φυσικά ο φίλαθλος κόσμος νιώθει την υποχρέωση να τον ευχαριστήσει για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα του χωριού του και της καρδιά του... Εύχονται όλοι από καρδιάς μια καλή συνέχεια στη τη ζωή του βρίσκοντας την καλύτερη ποδοσφαιρική στέγη και συνεχίζοντας με υγεία και πολύ μεράκι να κλωτσάει την στρογγυλή θεά που τόσο πολύ αγαπάει...»

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, θέλει να κάνει νέα αρχή την Κυριακή, εντός με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.