Η ώρα του Μουσόνι στον Αλμωπό Αριδαίας, «τρέχουν» για τη συναυλία με Σαμπάνη

Η ώρα του Μουσόνι στον Αλμωπό Αριδαίας, «τρέχουν» για τη συναυλία με Σαμπάνη
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Την απόκτηση του εδώ και μέρες «κλεισμένου» Ελιακίμ Μουσόνι ανακοίνωσε ο Αλμωπός Αριδαίας, αφού δρομολογήθηκε η έκδοση του δελτίου του, με τη διευθέτηση των τελευταίων δικαιολογητικών που εκκρεμούσαν. Έτσι, ο 23χρονος Βέλγος στράικερ, που απασχόλησε την Καλλιθέα και ξεχώρισε στις προπονήσεις, θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή, εντός με την Καρίτσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Αλμωπού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού Ελιακίμ Μουσόνι Ν’ Γκάντολι, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Βέλγικη Λα Χούλπ, ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί σε Χαλ και Ντάινζ, στην Ελλάδα βρέθηκε για λογαριασμό της Καλλιθέας. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες". 

Ο Γιώργος Τυριακίδης πιστεύει ότι μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, καλύπτοντας το κενό του Μεντί, ενώ από την ομάδα της Πέλλας, που προέρχεται από την ισοπαλία στην Έδεσσα, θα λείψουν οι… μόνιμοι, Θόρια, Παπαγεωργίου και Αναστασιάδης. Βεβαίως, ο Αλμωπός «τρέχει» και για τη μεγάλη συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη (Τετάρτη 14/2, 20.00 στο κλειστό Αριδαίας).

Αποτέλεσμα εικόνας για Σαμπάνης Γιώργος αλμωπός