«SOS» στα δοκάρια ο Καμπανιακός: Ούτε Μπόικος, ούτε Γιαρμάς, στο… βάθος Λιάκος

«SOS» στα δοκάρια ο Καμπανιακός: Ούτε Μπόικος, ούτε Γιαρμάς, στο… βάθος Λιάκος
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βγήκε από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού, Πέτρος Γιαρμάς, που υπέστη διάσειση στην Καρδία και έπαθε κάταγμα ρινικού οστού. Ο νεαρός γκολκίπερ ίσως λείψει ένα μήνα, αν και ενδέχεται να επιστρέψει νωρίτερα, φορώντας… μάσκα. Την Κυριακή εντός με τον Μακεδονικό, ο Γιώργος Ταλιχμανίδης, που ξέμεινε από πορτιέρο, δεν υπολογίζει και στον τιμωρημένο Μπόικο και έτσι μάλλον θα κάνει πρεμιέρα στην εστία ο νεαρός Γιώργος Λιάκος. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «ερυθρόλευκους», που κρατούν την καλή εμφάνιση στην Καρδία και θα παίξουν για την… τιμή των όπλων, απαλλαγμένοι από το άγχος.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Με κεκτημένη ταχύτητα από τις εφτά σερί νίκες, η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα ξέρει ότι η κορυφή και το όνειρο «περνούν» από το κυριακάτικο ντέρμπι στο Παραλίμνιο. Από τους Καβαλιώτες θα λείψουν οι Κάπατζης (τιμωρημένος) και Μαυρίδης (τραυματίας), ενώ γυρνά ο Κωνσταντινίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Αγώνας-κλειδί για τον τίτλο θεωρείται για τους Σερραίους η αναμέτρηση της Κυριακής εντός με τον φορμαρισμένο, Αετό Ορφανού, έναν από τους βασικούς «μνηστήρες» της κορυφής, με τον Παύλο Δημητρίου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Να καλύψει το έδαφος της ισοπαλίας με τα Τρίκαλα Ημαθίας εντός θα επιδιώξει η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, στη δύσκολη έξοδο της Κυριακής με τον τρίτο Αλμωπό στην Αριδαία. Από τους «κιτρινόμαυρους» θα λείψει ο τιμωρημένος Σεχολάρι, ενώ αμφίβολος είναι ο Κυρτέγος.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: «ΚΛΗΡΩΝΕΙ» ΓΙΑ ΜΟΣΧΑΚΗ

Αναγκαστική αλλαγή έγινε κόντρα στον Ηρακλή ο Γιώργος Μοσχάκης, λόγω τραβήγματος και σήμερα θα εκτιμηθεί καλύτερα η κατάσταση του έμπειρου χαφ του Κιλκισιακού, για το πόσο θα λείψει και αν προλαβαίνει την κυριακάτικη αναμέτρηση στον Λαγκαδά. Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν υπολογίζει στον μόνιμο απόντα Παναγιωτόπουλο και περιμένει από τους παίκτες του να εξαντλήσουν τις πιθανότητες σωτηρίας, παρότι το «μείον 9» από τις θέσεις παραμονής φαντάζει… βουνό, όσο κυλούν και οι αγωνιστικές.

ΚΑΡΠΕΡΗ: ΣΟΚ ΜΕ ΙΒΑΝΤΖΙΚΗ

Άτυχος στάθηκε ο νεαρός νεοαποκτηθείς στόπερ του Μέγα Αλέξανδρου, Κώστας Ιβαντζίκης, που υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει τα υπόλοιπα ματς. Για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ξηροπόταμο αμφίβολοι είναι οι Κυρικτσής και Μάνος.