«Τρίποντο» ο Διαγόρας στο Ζευγολατιό

«Τρίποντο» ο Διαγόρας στο Ζευγολατιό

Η ομάδα της Ρόδου επικράτησε άνετα (3-0), με τον Γιόνδη να σκοράρει στην επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 25/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Υπέροχα, από κάθε άποψη, εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) για τον Διαγόρα, ο οποίος έφτασε σε άλλη μία σημαντική νίκη. Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 6ου ομίλου, η ομάδα της Ρόδου πέρασε νικηφόρα με πρωταγωνιστή τον Βελλίνη από το Ζευγολατιό, όπου επιβλήθηκε με 3-0 του τοπικού ΑΟΖ, «ψαλιδίζοντας» κι άλλο την απόσταση από την κορυφή της κατάταξης. Οι κυανέρυθροι υπολείπονται επτά βαθμών του πρωτοπόρου Εθνικού, έχουν όμως και ένα ματς λιγότερο από τους Πειραιώτες. Στα θετικά για τους κυανέρυθρους, πέρα από την επικράτηση, συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Γιόνδη στους αγωνιστικούς χώρους μετά από περίπου τρεις μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, επιστροφή που μάλιστα συνδυάστηκε με ένα υπέροχο γκολ!

Οι νησιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 25' με σουτ του Βελλίνη (0-1), με τους γηπεδούχους να χάνουν στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια με πρωταγωνιστή σε δύο περιπτώσεις τον Μαντζώρο και σε άλλη μία τον Καραγκούνη. Στο 65' ο Βελλίνης διπλασίασε με πλασέ τα προσωπικά τέρματα, αλλά και εκείνα της ομάδας του (0-2), ενώ στο 86' ο Γιόνδης πραγματοποίησε εντυπωσιακό σλάλομ σε γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας του και με ιδανικό πλασέ έγραψε το τελικό αποτέλεσμα (0-3). Αξίζει να σημειωθεί πως στη φάση του δεύτερου γκολ του Διαγόρα, οι άνθρωποι του Ζευγολατιού διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Διαιτητής ήταν ο Ι. Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Καραγιαννίδη και Αραβίδη (Αθηνών).

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Παντέλης Κολιάκος): Ντάσης, Πολυδωρόπουλος, Κουτσουμπέλας, Βελέντζας, Καντηλιεράκης, Σούλι, Ανδρ. Καλλίρης (78' Μπάρτζι), Αλ. Καλλίρης (65' Ζαχαρόπουλος), Βαρδουνιώτης (37' λ. τρ. Μαντζώρος), Πατίλα, Καραγκούνης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Γεωργίου, Μήτκας, Ρούνιτς, Μεντής (70' Καρπαθάκης), Μπακάλης, Πέεφ (76' Κιοσέογλου), Σερτζίνιο (80' Χειμωνέττος), Βελλίνης, Σουάνης, Αγγελούδης (72' Γιόνδης).