Ηρόδοτος για τίτλο!

Ηρόδοτος για τίτλο!

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού νίκησε για δεύτερη φορά φέτος το Αιγάλεω (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο δεύτερο ντέρμπι της χρονιάς με τον συνδιεκδικητή του τίτλου, ο Ηρόδοτος ήταν πάλι συνεπής στο ραντεβού του! Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού νίκησε ξανά το Αιγάλεω, αυτή τη φορά στην έδρα της με 2-0, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 8ο όμιλο. Οι κρητικοί ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση, μετουσιώνοντας δύο στατικές φάσεις, απέναντι σε ένα «Σίτυ» που αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων. Μπροστά σε περίπου 1000 φιλάθλους, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 26ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Ετόφ μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, με τον Κανδηλάκη να γράφει το 2-0 με άλλη μία κεφαλιά στο 62ο λεπτό, αυτή τη φορά ύστερα από κόρνερ του αριστεροπόδαρου άσου.

Διαιτητής ήταν ο Γκορτσίλας, με βοηθούς τους Νατσιόπουλο και Τοροσιάδη (Μακεδονίας).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Kασμερίδης, Προβιδάκης (91' Μπαλάφας), Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης (67' Καρατζαόγλου), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης (72' Μελισσόπουλος), Μωραΐτης (87' Καργιωτάκης), Ετόφ

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Κάρδαρης, Σταύρου (82' Κοντιζάς), Δάρρας, Μπίρης, Παπασάβας (55' Γούλας), Δουκάκης, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Καμινιώτης, Ψυχογιός (65' Γεμιστός).