Πρωταθλητής ο Αήττητος Σπάτων!

Πρωταθλητής ο Αήττητος Σπάτων!

Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου εξασφάλισε την πρώτη θέση και τη συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου (1-0 τον Αιολικό).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μία θέση στα πλέι οφ για την άνοδο στη Football League εξασφάλισε ήδη ο Αήττητος Σπάτων, μετά τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου. Η ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου επικράτησε με 2-0 του Αιολικού και ξέφυγε στο +14 από τους διώκτες του, διαφορά που πλέον δεν καλύπτεται στις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Στο δημοτικό στάδιο Σπάτων οι γηπεδούχοι, αγωνιζόμενοι με την κόκκινη εμφάνιση απέναντι στους νησιώτες που είχαν περίπου 40 φιλάθλους στο πλευρό τους, ευτύχησαν να προηγηθούν ουσιαστικά στην πρώτη καλή τους στιγμή στο παιχνίδι, όταν στο 25ο λεπτό ο Φαρινόλα βγήκε στο πρώτο δοκάρι μετά την έξοχη εκτέλεση φάουλ του Νικλητσιώτη και με κεφαλιά «ψαράκι» νίκησε τον Γιώτα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν αμέσως, όμως η μπάλα σταμάτησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού από το δυνατό πλασέ του Μπουρούς στο 26ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλο ένα γκολ και σφράγισαν το «τρίποντο». Ήταν το 64ο λεπτό όταν ο Τσιλιγκίρης συνδυάστηκε υπέροχα με τον Κρητικό, για να ολοκληρώσει με ιδανικό πλασέ τη φάση και να γράψει το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Δεν απέφυγε τα λάθη ο Κ. Μπαϊρακτάρης (Συνδέσμου Αθηνών) σε ένα κατά τα άλλα εύκολο παιχνίδι. Σε λάθη υπέπεσε και ο πρώτος βοηθός Κρέτσιμος (Δυτικής Αττικής), ενώ δεύτερος βοηθός ήταν ο Οικονόμου (Συνδέσμου Δυτικής Αττικής).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Τσέλιος, Μουστάκης, Βιδάλης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Κατσικογιάννης (80' Γκούμας), Νικλητσιώτης (85' Τσίρος), Καλογέρης (66' Τσέπας), Κρητικός (88' Μαραθιανός), Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώτας, Κρητικός, Διακορώνας (64' Μιχαλάκης), Τάχιας, Καπταγιάννης, Κεσίδης (79' Παλαμουτσής), Λαλάς (79' Καδής), Παληγεώργος (79' Νυφαδόπουλος), Ποτουρίδης, Μπουρούς, Λαμπράκης.