Πάλι κορυφή ο Τηλυκράτης!

Πάλι κορυφή ο Τηλυκράτης!

Η ομάδα της Λευκάδας συνέτριψε την ΑΕ Λευκίμμης στη... ναυμαχία του 3ου ομίλου (4-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος ο Τηλυκράτης, να βάλει ένα «τέλος» στο αρνητικό σερί που έτρεχε, φτάνοντας σε επιβλητική εμφάνιση και νίκη απέναντι στην ΑΕ Λευκίμμης. Η ομάδα της Λευκάδας αναδείχθηκε νικήτρια στη... ναυμαχία του 3ου ομίλου, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0, για να ανέβει πάλι στην κορυφή της κατάταξης, προσπερνώντας τον Μακεδονικό Φούφας. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Φέτσης άνοιξε το σκορ με σουτ (1-0), στο 21' ο Γκίκα έγραψε το 2-0, στο 44ο λεπτό ο Γραμματικόπουλος πέτυχε το 3-0 κι στο 64ο λεπτό ο Περιστέρης διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 4-0. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Φέτση στο 88' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά και του Ρογγότη στο 91ο λεπτό, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής ήταν ο Μάντζιος, με βοηθούς τους Καραλή και Θ. Μωϋσιάδη (Ηπείρου).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος (68' Καλογερής), Περιστέρης, Κτενάς (79' Μπουρδούβαλης), Γραμματικόπουλος (86' Γεωργάκης), Γκίκα (73' Βασίλας), Φέτσης

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Γιάννης Σφακιανάκης): Βορύλλας, Βούλγαρης (89' Βλάσσης), Φωτιάς, Γαστεράτος (46' Λεπενιώτης), Σαμουηλίδης (69' Βλάχος), Ρογγότης, Αναστασιάδης (66' Τρεπεκλής), Χατζηδημητρίου, Μαζιώτης, Τσεβανέδης, Ηλίας.