«Ζωντανή» η ΑΕ Διδυμοτείχου!

«Ζωντανή» η ΑΕ Διδυμοτείχου!

Η ακριτική ομάδα λύγισε τη Δόξα Προσκυνητών και πλησίασε στον πόντο τη γραμμή του υποβιβασμού (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 04/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο κρισιμότερο ραντεβού της χρονιάς (μέχρι το... επόμενο) η ΑΕ Διδυμοτείχου ήταν παρούσα! Στο δημοτικό γήπεδο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς», η ακριτική ομάδα λύγισε με 2-0 τη Δόξα Προσκυνητών στο ένα από τα δύο ματς που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου, πλησιάζοντας στον πόντο τη γραμμή του υποβιβασμού. Το έργο της ομάδας του Κρίστο Τελκίνσκι έγινε ακόμη πιο εύκολο από το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 38' λόγω αποβολής του Ζήνωνος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 11' ο Ίντζες είχε βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του με σουτ (1-0), ενώ στο 87' ο Εμρέ σφράγισε το τρίποντο για την ΑΕΔ (2-0).

Διαιτητής ήταν ο Πουλικίδης, με βοηθούς τους Τσακίρη και Οικονομίδη (Δράμας).

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Κρίστο Τελκίνσκι): Συριτούδης Κ., Θάνος (59' Νικολαΐδης), Παντελίδης (90' Καζάλας), Πατιαλιάκας,Τζανετάκος, Σιμτσάκης (78' Ζαφειρόπουλος), Εμρέ, Αβογιάν, Σουλεϊμάν (90' Τερτσούδης), Καπετανίδης, Ιντζές

ΔΟΞΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ (Νίκος Μπαχαρίδης): Νικολίτσας, Κελεσίδης, Μόσχος, Γιολδάσης, Καραγιαννίδης, Τρίχας, Γιαννακίδης (75' Πατούλιας), Ζήνωνος, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Παγώνης.