ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΡΟΔΟΣ: «Χ»άρηκαν και οι δύο

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ-ΡΟΔΟΣ: «Χ»άρηκαν και οι δύο

Ένα ακόμη βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής τους στη Γ’ Εθνική έκαναν Κερατσίνι και Ρόδος, που έμειναν στο 1-1.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 04/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ – ΑΣ ΡΟΔΟΣ  1–1

Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και είχατε την τύχη να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από την ιντερνετική πλατφόρμα του SPORTAL TV.

Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο, όσο και θετικό αποτέλεσμα για Κερατσίνι και Ρόδο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον  Πασαλίδη με ωραίο πλασέ να κάνει το 1-0 μόλις στο 5’ και αφού προηγήθηκε ωραία συνεργασία Ντούλια και Μπερνιδάκη.

Στο 34’ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια, αφού ο Μεγαλοοικονόμου άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 41’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους «ροσονέρι» να κάνουν το 2-1, αλλά ο Μκρτσιάν έσωσε στη γραμμή το πλασέ του Ντούλια.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά και έκλεισαν τους γηπεδούχους στο δικό τους μισό, όμως, η υπεροχή τους ήταν φλύαρη.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ μετά το 75’ και οι δύο ομάδες έδειχναν πως δεν ήθελαν να πάρουν ρίσκα στο παιχνίδι τους και είχαν ως πρώτο στόχο να κρατήσουν τον βαθμό κάτι που κατάφεραν.

Διαιτητές: Ρατσιάτος (Αργολίδας), Κουρέντας (Τρικάλων)-Σπηλιώτης (Κορινθίας)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σιγάλας, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Βαττής, Παναγιωτόπουλος, Ντούλιας (79' Θωμαΐδης), Γκιάτης, Μπερνιδάκης, Πασαλίδης (52' λ. τρ. Καστράτι), Καρέλης (63' Σιάνος)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Τιμόθεος Καβακάς): Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι (85' Τάχος), Αποστόλου, Μκρτσιάν, Λένγκα (56' Μυλωνάς), Πότσι, Πινδώνης (71' Αλιμερκάι), Αυγενικού, Μπουτέρ, Νάκας, Ταβάρες (35' λ. τρ. Λέκκας).

ΠΗΓΗ: SPORTALTV