Στον... πόντο ο Αστέρας Αμαλιάδας!

Στον... πόντο ο Αστέρας Αμαλιάδας!

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου προσπέρασε τον Πανηλειακό (2-0) και πλησίασε τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο έπακρο αξιοποίησε ο Αστέρας Αμαλιάδας το «στραβοπάτημα» του Αστέρα Βλαχιώτη στο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό και έφτασε μια... ανάσα από την κορυφή στον 6ο όμιλο! Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου πήρε με 2-0 το ντέρμπι με τον Πανηλειακό, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ματθαίο Μαρουκάκη που πέτυχε δύο γκολ. Μόλις στο 4' ο χαρισματικός φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος κόντρες πάνω σε σώματα σε σουτ του Μπουντόπουλου, ενώ στο 74' έγραψε το 2-0 με νέα κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κέρη. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δαβουρλή στο 90', μετά από χτύπημα πάνω στον Τόρες.

Διαιτητής ήταν ο Μαρκαντωνάτος, με βοηθούς τους Ασημακόπουλο και Καραμέρο (Ηλείας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσάμης, Μπουντόπουλος, Παπαδόπουλος, Μπανούσης, Αρβανίτης (10' λ.τρ. Κασνέτση), Ενγκουέμ, Κυριάκος (63' Μπουζούρας), Τόρες, Μαρουκάκης (80' λ.τρ. Μηνάς), Κέρι, Μπαρμπαρούσης (46' Ρόβας)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Kαπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Μπουρνέλης, Σούλης, Νικολόπουλος, Χατζηστάμου, Γκοτσούλιας (90' Κατελούζος), Θ. Ασημακόπουλος (82' Δαβουρλής), Σέχου, Σωτηρόπουλος.

(φωτο: Βαγγέλης Δημητρόπουλος)