Πατάει καλά ο Τηλυκράτης

Πατάει καλά ο Τηλυκράτης

Η ομάδα της Λευκάδας πήρε και το ματς με την ΑΕΠ Καραγιαννίων (2-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ανοδική πορεία επιβεβαίωσε πως βρίσκεται ο Τηλυκράτης, μετά τα σκαμπανεβάσματα του προηγούμενου διαστήματος. Αφού, πρώτα, επέστρεψε στις νίκες με το επιβλήτικό 4-0 επί της ΑΕ Λευκίμμης, το απόγευμα της Κυριακής (4/3) η ομάδα της Λευκάδας πανηγύρισε δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, αυτή τη φορά επί της ΑΕΠ Καραγιαννίων με 2-0. Έτσι, ξέφυγε στο +3 από τον δεύτερη Ερμή Αμυνταίου, που έχασε βαθμούς στην Κέρκυρα. Μπροστά σε περίπου 1000 φιλάθλους, ο Τηλυκράτης είχε πρώτα δοκάρι στο 28' σε σουτ του Γραμματικόπουλου, ο οποίος στο 40' ευστόχησε με κοντινό πλασέ για το 1-0. Στο 52' ο Μπουρτουζιάν έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όμως το σουτ που επιχείρησε, σταμάτησε στο δοκάρι. Οι νησιώτες βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ στο 58', όταν ο Πετράκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής. Στο 71' ο Γκίκας είχε με κεφαλιά νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής ήταν ο Στεφάνου, με βοηθούς τους Τίκα και Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος (56' Καλογερής), Περιστέρης (81' Μπαλογιάννης), Κτενάς , Γραμματικόπουλος (88' Παπακωνσταντής), Καταγής Γ., Γκίκας (76' Καββαδίας)

ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ (Γιώργος Παπακώστας): Κωφίδης, Σαββίδης, Ντούκα, Ιασωνίδης, Λιάμης (81' Ίττης), Αντωνιάδης, Βλαδίκας (63' Χαματάι), Σβίρος (46' Κοτζαντίσογλου), Ηλίας, Μετικάνος (45' Παναγιωτίδης), Μπουρτουζιάν.