Μακεδονικός : 90 χρόνια λαμπρής ιστορίας (pics)

Μακεδονικός : 90 χρόνια λαμπρής ιστορίας (pics)

Τα 90 χρόνια από την ίδρυσή του γιόρτασε χθες το βράδυ ο Μακεδονικός στην κατάμεστη αίθουσα της «Μονής Λαζαριστών»

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 20/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Με λάμψη γιορτάστηκαν τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Μακεδονικού. Η αίθουσα του θεάτρου της «Μονής Λαζαριστών» ήταν κατάμεστη, ενώ έδωσαν το «παρών» όλοι οι αθλητές του συλλόγου, βετεράνοι αθλητές, φορείς, εκπρόσωποι των αρχών, αλλά και της εκκλησίας. Ηταν ουσιαστικά ένα ταξίδι στον χρόνο, ήταν μία λαμπρή γιορτή για την 90χρονη ιστορία του συλλόγου από τη Νεάπολη.

 

Προβλήθηκαν βίντεο από τη διαδρομή του Μακεδονικού στην πορεία των ετών, ενώ θα πρέπει να καταγραφεί ότι στην εκδήλωση των «γενέθλιων» ήταν και εκπρόσωποι άλλων συλλόγων, όπως οι Ψηφίδης (Αρης), Βαφειάδης (Ηρακλής), Νεράντζης (Απόλλων Πόντου) και Αρετάκης (Αγροτικός Αστέρας).

  

Εκεί ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Σάββας Δημητριάδης, καθώς επίσης αρκετοί πολιτικοί (σ.σ. Πατουλίδου, Ψωμιάδης, Καλαφάτης, Ορφανός, Κοκόρης, Κόλλια-Τσαρούχα, Γκιουλέκας, Τζιτζικώστας, Φραγκούλης) και πολλοί βετεράνοι (Γκουερίνο, Κερμανίδης, Ασλανίδης, Παπαγεωργίου, Τερζανίδης, Φούρτουλα, Πουρλιοτόπουλος).

 

Η γιορτή των «πρασίνων» άρχισε με χαιρετισμό του Μητροπολίτη Νεάπολεως, Βαρνάβα. Ακολούθησαν φυσικά ουκ ολίγες βραβεύσεις ανθρώπων, που τίμησαν και πρόσφεραν με την παρουσία τους στο σύλλογο.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο διευθυντής του Μετρόπολις 95.5, Γιώργος Μπούζος, και η Σοφία Αλατζά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή : Metrosport.gr

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 03:52