Μαύρη σελίδα για Φωστήρα

Μαύρη σελίδα για Φωστήρα

Μετά την ισοπαλία στο Ζωγράφου (2-2 με Ηλυσιακό), η ομάδα του Ταύρου υποβιβάστηκε στα τοπικά για πρώτη φορά στην ιστορία της.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 25/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με τον χειρότερο τρόπο κορυφώθηκε για τον Φωστήρα η σκληρή χρονιά που πέρασε φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η ισοπαλία με 2-2 στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό επισφράγισε τον υποβιβασμό της ομάδας του Ταύρου στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας, για πρώτη φορά στην πολύχρονη και σπουδαία ιστορία της. Στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι σε έναν αδιάφορο βαθμολογικά αντίπαλο, που μάλιστα αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του. Μία σειρά από νεαρούς ποδοσφαιριστές έπαιξαν ως βασικοί στο ματς, κάποιοι ακόμα χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκειά του, ενώ μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ, θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Λώλος, αντικαθιστώντας τον Διαμαντάρα, ο οποίος τις τελευταίες αγωνιστικές πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε και ανταποκρίθηκε πλήρως. Παράλληλα, θα πρέπει να σημειωθεί πως στο 80' ο Ρενάτο υπέστη διάστρεμμα και αποχώρησε, με αποτέλεσμα ο Ηλυσιακός να αγωνιστεί για δέκα λεπτά με δέκα παίκτες. Όσον αφορά τον Φωστήρα, έντονες και προς πάσα κατεύθυνση ήταν οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων που τον ακολούθησαν στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 25' χάρη σε διαγώνιο σουτ του Ρενάτο (1-0), ενώ στο 54' ο Μάλτσι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ (2-0). Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς στο 73' με το πλασέ του Σίμωση (2-1), στο 90' ο Στρίγγας έφερε το ματς στα ίσια με κεφαλιά, όμως η αντεπίθεση δεν έφτασε μέχρι την ολική ανατροπή.

Διαιτητής ήταν ο Κακριδής (Κορινθίας), με βοηθούς τους Γιαννίκο (Πειραιά) και Χόικα (Ανατολικής Αττικής).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Διαμαντάρας (58' Λώλος), Κατσίβελας, Μέξης (68' Μουρούτης), Παπαδημητρίου, Μουσταφίδης, Σταμούλης, Κονδύλης, Σαμιώτης, Μάλτσι (58' Χρήστου), Ρενάτο, Νέστορας (70' Γκέζος)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Πάρης Ανδράλας): Παπαδόπουλος, Χουστουλακης (33' Νάστος), Μανδύλης, Τσώνης, Πατσατζόγλου, Καλημέρης, Κωνσταντινίδης (52' Στρίγγας), Ζαγοριανός, Παπανικολάου (49' Παπανικολάου), Σίμωσης, Πρίκας (43' Δρόσης).

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 18:46