Θετικό επίλογο ο Σκουφάς Κομποτίου

Θετικό επίλογο ο Σκουφάς Κομποτίου

Στην τελευταία του υποχρέωση για φέτος επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Παραποτάμου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 01/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

«Γλυκειά» ήταν η τελευταία γεύση του Σκουφά Κομποτίου από την πικρή παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Στην τελευταία της υποχρέωση για φέτος, η ομάδα της ΕΠΣ Άρτας επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Παραποτάμου και ανέβηκε στη 10η θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο, όπου θα παραμείνει οριστικά αν δεν νικήσει ο Πανλευκάδιος τον Νέο Αμφίλοχο. Παρά τη νίκη του, πάντως, ο Σκουφάς επιστρέφει από τη νέα σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα. Μόλις στο 2' ο Μπαλωμένος άνοιξε το σκορ με προβολή μετά από σουτ του Βερλέκη (1-0), στο 55' ο Μπαλαδήμας έκανε το 2-0 με σουτ εκτός περιοχής και στο 80' ο Παππάς με σουτ μετά από ασίστ του Παρρά έγραψε το τελικό 3-0.

Διαιτητής ήταν ο Διώτης, με βοηθούς τους Κουρλό και Μπύρο (Ευρυτανίας).

ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Κώστας Σωτηρόπουλος): Παπαχρήστος, Τάσσος (70' Παπαγιάννης), Μπαλωμένος, Σχισμένος, Πέτσας, Βερλέκης, Παρράς (85' Καναράς), Μπάφας, Παππάς, Μπαλαδήμας (80' Μπαλί), Ασπροποταμίτης (60' Κακιώνης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ (Μιχάλης Αντωνίου): Βελέτης, Βαγγελης, Διαμάντης, Μητσέλος, Πανταζής (55' Πάντος), Κωτσιας, Παπαδόπουλος, Παπανδρέου, Γκόλιας, Πασχάλης, Γιάκης (70' Τζώρτζης).