Τόλης Αποστόλου: «Κακώς απαξιώνεται ο Άρης Παλαιοχωρίου, ξεχνούν εύκολα!»

Τόλης Αποστόλου: «Κακώς απαξιώνεται ο Άρης Παλαιοχωρίου, ξεχνούν εύκολα!»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 14/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε «περίεργο» κλίμα τερματίζει τελικά τη σεζόν ο Άρης Παλαιοχωρίου, με τις ήττες από Λαγκαδά-Καλλικράτεια και την απώλεια του κυπέλλου Χαλκιδικής, με τον εκ των αρχηγών των «κιτρινόμαυρων», Απόστολο Αποστόλου, να στέλνει μέσω της «ΑRENA PRESS» μήνυμα πιο… ρεαλιστικής προσέγγισης.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, που βοήθησε στην περσινή άνοδο (παλιότερα Επανομή, Μακεδονικό, Μουδανιά, Εθνικό Ν. Αγιονερίου), τόνισε: «Ο Άρης Παλαιοχωρίου διέγραψε φέτος πορεία πρωταθλητισμού, που θα γοήτευε πολλές ιστορικές και μεγάλες ομάδες στο πανελλήνιο. Πορεία ανώτερη των προσδοκιών για τα δεδομένα του χωριού, που οφείλεται σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Μια παρέα, που έδωσε ψυχή και πνεύμα για να γίνουν αυτά τα άλματα. Ο Άρης πριν δυο χρόνια έπαιζε στο Β΄ τοπικό Χαλκιδικής, αλλά πλέον αυτή η χρονιά είναι σημείο αναφοράς ιστορικά και «πάτημα» για μελλοντικές νέες διακρίσεις. Μπήκαμε στο «πάνθεον», στο ιστορικό απόγειο αυτής της ομάδας, με χρυσά γράμματα και ως η πιο πετυχημένη «φουρνιά». Πολλοί καλοθελητές άρχισαν τα καυστικά σχόλια και την αμφισβήτηση, ξεχνώντας εύκολα. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια είχαμε πίσω μας μια ομάδα με γιγαντιαία ιστορία, όπως ο Ηρακλής και άλλες ομάδες με παρουσία σε Α΄ Εθνική και πρωτεύουσες νομών. Όχι ομάδες χωριών, τοπικού όπως προηγούμενα χρόνια για το Παλαιοχώρι. Μακάρι να μην είναι αυτό το «ταβάνι» της ομάδας και κάποια στιγμή να πετύχει περισσότερους «άθλους», με ή… χωρίς εμάς! Ως ένας εκ των αρχηγών του Άρη Παλαιοχωρίου, ζητώ συγνώμη από τον κόσμο για τις κακές παρενθέσεις με ΑΠΕ Λαγκαδά και Καλλικράτεια. Ωστόσο, νιώθω ικανοποίηση που κάναμε περήφανη τη Χαλκιδική και τη διαφημίσαμε πανελληνίως. Δεν μας αρμόζει η αμφισβήτηση, ο μηδενισμός και η ισοπέδωση, με 2-3 μέτρια ή και κακά ματς, ακόμα και αν έκριναν τίτλους».

«ΛΑΜΠΡΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Όσο για την ήττα στον τελικό από την Καλλικράτεια; «Δεν θέλαμε να είναι αυτή η εικόνα μας στον τελικό, δεν μας αντιπροσώπευε, απείχε από τα γνωστά φετινά υψηλά στάνταρ. Δεν «βγάλαμε» στοιχεία ΚΑΙ νοοτροπία νικητή, που είχαμε ως τώρα. Λες και προσπεράσαμε αυτό το Κύπελλο, που ήθελαν πολύ τα στελέχη του Παλαιοχωρίου και κακώς απαξιωνόμαστε! Ο αντίπαλος ήταν πιο έτοιμος και διαβασμένος, λαχταρώντας το τρόπαιο και εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία μας. Παρότι η Καλλικράτεια παίζει στο τοπικό, έδειξε ότι το ήθελε παραπάνω. Το κατάφερε και άρα το άξιζε και συγχαίρω την ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη για τον τίτλο. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ λαμπρό το μέλλον του Άρη Παλαιοχωρίου».