Νέοι ενδιαφερόμενοι για τον Αλμωπό Αριδαίας

Νέοι ενδιαφερόμενοι για τον Αλμωπό Αριδαίας
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δυο-τρία νέα μέλη, εκ των οποίων το ένα ενεπλάκη και παλιότερα στο Δ.Σ., φέρονται να έχουν δείξει ενδιαφέρον ανάμειξης στο σχήμα του Αλμωπού Αριδαίας και ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση για ημερομηνία γενικής συνέλευσης, αλλά σύντομα ξεκινούν οι διεργασίες για το διοικητικό «αύριο» στην ομάδα της Πέλλας, ώστε να μην καθυστερήσουν και τα πρώτα βήματα στο νέο σχεδιασμό.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Συνεχίζεται η αναζήτηση αντιπάλων για φιλικά άμεσα στην ομάδα του Ευόσμου, εκτός από το «κλεισμένο» με την Κ17 του ΠΑΟΚ στις 25 του μήνα. Μόνος απών από τις προπονήσεις παραμένει ο Απόστολος Ιωαννίδης, που σύντομα θα επιστρέψει από τη Γερμανία.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Την Κ17 του ΠΑΟΚ φιλοξενούν αύριο οι «πράσινοι», μετά τα φιλικά με Αιγινιακό και Μελιτέα, με απόντα τον τραυματία Παπαποστόλου, ενώ δεν οριστικοποιήθηκε άλλο τεστ για την ομάδα του Γιώργου Αβραμίδη.

ΦΟΥΦΑΣ: Με οικονομικά θέματα θα ασχοληθεί άμεσα το Δ.Σ. στον Μακεδονικό, ενώ το τεχνικό τιμ θα παραδώσει στους παίκτες πρόγραμμα μεταβατικής περιόδου.

ΝΑΟΥΣΑ: Μια τελευταία συγκέντρωση προγραμματίστηκε για αύριο στην ομάδα της Ημαθίας, με ομιλία του προέδρου Απόστολου Μπέκα. Οι «κυανόλευκοι» παρά τον υποβιβασμό δεν «τρέχουν» ακόμα τις εξελίξεις για το νέο σχεδιασμό, αφού είναι πρώτοι επιλαχόντες για παραμονή, αν «πέσουν» λιγότεροι. Ορισμένοι νεαροί και γηγενείς παίκτες, ίσως συνεχίσουν ατομικές προπονήσεις, με τον γυμναστή Γιώργο Σγούρδα.