Νίκη με Σφέτκο ο Εδεσσαϊκός, 1-0 τον Ερμή στο Αμύνταιο

Νίκη με Σφέτκο ο Εδεσσαϊκός, 1-0 τον Ερμή στο Αμύνταιο
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 22/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χάρη σε γκολ του Δημήτρη Σφέτκου, με πλασέ στο 82΄, ο Εδεσσαϊκός κέρδισε 1-0 τον Ερμή Αμυνταίου σε εκτός έδρας φιλικό, μετά την προηγούμενη νίκη του στο τεστ στα Γιαννιτσά. Οι Φλωρινιώτες είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και οι «πράσινοι» στο δεύτερο. Από την ομάδα του Ηλία Σαπάνη, που λογικά θα δώσει προσεχώς φιλικά με Ξάνθη και Άρη, έλειψε μόνο ο Ιωσηφίδης, ενώ σύντομα θα γίνουν δοκιμές από το τοπικό και αξιολόγηση παικτών από την Κ17 (Βαλαβάνης, Γαργάλας, Λατίφι). Για τον Ερμή, μετά τον τερματοφύλακα, Γιάννη Περπερίδη αποχωρεί προσεχώς και ο στόπερ, Ηρακλής Κλάζογλου (από τις 2 Μαϊου στη Γερμανία για επαγγελματικούς λόγους).

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Ψαρράς, Κλάζογλου, Σωτηριάδης, Σερσέμης, Γιορεντζίδης, Τριανταφύλλου, Αμαραντίδης, Τσορλίνης, Χαϊτίδης, Ηλιάδης, Μαυροματίδης. Έπαιξαν και οι Πασχαλίδης, Παναγιωτίδης, Δόνες, Θεοδουλίδης, Πάλιος, Κότσλης, Τράικος, Μέδης, Τσολάκης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Ουζούνης, Τζατζανάς, Χαραβητίδης, Αβραμίδης, Προύντσης, Πούπης, Μεταξάς, Σφέτκος, Σίσκος, Καρακούτης. Έπαιξαν και οι Παπουρτζής, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Τσουμάγκας, Παπαγεωργίου, Καράμπελας, Ταουσάνης, Τσιτσάγκας και Ντόγος.