Προς την έξοδο ο Εγγονίδης για Καρπερή

Προς την έξοδο ο Εγγονίδης για Καρπερή
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου Καρπερής τη νέα χρονιά στο τοπικό ο Ηλίας Εγγονίδης (ήδη σκέφτεται… αλλού το μέλλον του), αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις όποιες διοικητικές εξελίξεις (καμία ένδειξη ακόμα).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να οριστεί ημερομηνία γενικής συνέλευσης, ενώ ήδη ξεκινά έλεγχος στα οικονομικά. Αν δεν βρεθεί νέος ενδιαφερόμενος για είσοδο στα κοινά των «ερυθρόλευκων», ο Βασίλης Παπαντωνίου αναμένεται να μείνει επικεφαλής.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Εντείνονται οι διαβουλεύσεις στην ομάδα της Χαλκιδικής για διοικητικές ενισχύσεις και προσέλκυση νέας πηγής εσόδων, δίπλα στον μεγάλο χορηγό, «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΥΣΟ». Μέχρι τον ορισμό της γενικής συνέλευσης, ίσως να υπάρξουν εξελίξεις με τον νέο τεχνικό. Ήδη γίνονται κρούσεις, αλλά δεν υπάρχει βιασύνη, ενώ οι βασικοί υποψήφιοι είναι… δεσμευμένοι.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Άμεσα θα «κλειδώσει» η ώρα και η έδρα διεξαγωγής του μεθαυριανού φιλικού των «πράσινων» με την Κ17 του ΠΑΟΚ, ενώ προσεχώς θα ξεκαθαρίσει το θέμα της οφειλής στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου για το ρεύμα και ίσως το τοπίο για έλευση νέου επενδυτή.

ΝΕΣΤΟΣ: Φιλικό με τον Άρη Αβάτου «έκλεισε» η ομάδα του Αντώνη Δρακόπουλου, μεθαύριο εντός έδρας, αφού δεν θα διεξαχθεί το αρχικά προγραμματισμένο με την Κ20 της Ξάνθης για αύριο. Ο τεχνικός της Χρυσούπολης χρησιμοποιεί αρκετούς παίκτες από την Κ17 και λίγους έμπειρους, ενώ την Τετάρτη θα γίνει και η γενική συνέλευση στους Καβαλιώτες (19.00 στο Σύλλογο Ποντίων).

ΝΑΟΥΣΑ: Εντείνονται οι διεργασίες για τη νέα διοίκηση των «κυανόλευκων», όπου θα μετέχει και ο παλαίμαχος, Γιάννης Γρηγορίου (όλα ανοιχτά για τον πρόεδρο Απόστολο Μπέκα) και σύντομα ίσως υπάρξουν και άλλα… ονόματα της «κίνησης».