Τεστ με Κ17 ΠΑΟΚ στη Νεάπολη για Αγροτικό Αστέρα, επιβεβαίωση για επενδυτή

Τεστ με Κ17 ΠΑΟΚ στη Νεάπολη για Αγροτικό Αστέρα, επιβεβαίωση για επενδυτή
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 25/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για αποφυγή του… σκοπέλου, της πληρωμής του «φιρμανιού» στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου (περίπου 60.000 ευρώ) για την ηλεκτροδότηση του «Δ. Κοντικάκης», είναι στον Αγροτικό Αστέρα.

Συγκεκριμένα, σχολιάζουν: «Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία και το θέμα χειρίζεται κυρίως ο δικηγόρος, Βαγγέλης Χατζηιωάννου. Γίνονται διαρκή ραντεβού, αλλά υπάρχει αναβλητικότητα από τον Δήμο. Εμείς ζητάμε παράταση, ο Δήμος άλλα λέει και άλλα κάνει, με θυροκολλήσεις στα γραφεία. Το μεγαλύτερο μέρος του χρέους είναι της ΠΑΕ, από το 2001 ως το 2011. Η χρέωση αφορά το διάστημα 1998-2013. Ακυρώνεται δική τους απόφαση, από το 1994, με ανάκλησή της τον Μάιο του 2017. Δεν έκλεψε κανείς, ούτε η ΠΑΕ, ούτε ο Ερασιτέχνης, υπήρχε αυτή η απόφαση και εμείς πληρώσαμε το ρεύμα που έπρεπε, τον τελευταίο χρόνο».

Ο Χρόνης Αρετάκης θεωρεί ότι το πρόβλημα… προσωποποιείται και ετοιμάζει συνέντευξη τύπου, ενώ επιβεβαιώνονται οι επαφές για επενδυτικό ενδιαφέρον (άτυπη διορία ως τα μέσα Μαϊου).

Το φιλικό με την Κ17 του ΠΑΟΚ για την ομάδα των Γιώργου Τζόλα και Ηλία Στογιάννη θα γίνει σήμερα στο γήπεδο της Νεάπολης (17.00), ενώ ίσως ακολουθήσουν και άλλα, μέχρι το ρίξιμο αυλαίας.

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 13:33