Πέρασε η Κηφισιά

Πέρασε η Κηφισιά

Η ομάδα της Ελευσίνας «πάλεψε» για να πάρει την πρόκριση αλλά η εμπειρία της ΑΕΚ Κηφισιάς «μίλησε» στο τέλος

από Νάσος Φακίδης
στις 25/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Ηρακλής Ελευσίνας – ΑΕ Κηφισιά 1-3

 

Η Κηφισιά επιβλήθηκε με 3-1 του Ηρακλή Ελευσίνας και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλου Ερασιτεχνών, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ ΔΙ.ΑΣ. Κω. «Μοιρασμένο» το ματς στο ξεκίνημα με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 28’ με τον Ζέλο. Ωστόσο, η «απάντηση» του Ηρακλή ήταν άμεση καθώς τέσσερα λεπτά μετά (32’) κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μεϊμάρογλου και ο Παντελής Κατσάφαρος το μετέτρεψε σε γκολ, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στην συνέχεια, η ομάδα της Ελευσίνας έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της να προηγηθεί με τον Τσεβά (37’), ο οποίος πλάσαρε αλλα ο Τεγούσης έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή. Στο δεύτερο μέρος μετά από το πρώτο δεκάλεπτο όπου ο Ηρακλής είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον  Γεωργιάδη να προηγηθεί, η Κηφισιά ανέβασε «ρυθμούς» και πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Ρέτζη στο 62’, με τον Παναγιωτόπουλο στο 74’ να τους δίνει «αέρα» δύο τερμάτων (3-1) κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Καϊμακαμούδη, όπως και στο 83’ σε σέντρα σουτ του Χρονακόπουλου. Η τελευταία καλή ευκαιρία του ματς «καταγράφηκε» στο 80’ με τον Μουράτι να βγαίνει σε τετ α τετ και να πλασάρει άουτ για τον Ηρακλή με το 3-1 να παραμένει μέχρι το τελικό σφύριγμα. Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Μανιώτης με βοηθούς τους Αλέξανδρο Καραθανάση και Νίκο Χριστόπουλο από την ΕΠΣΑΝΑ.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ (Μιχάλης Κατσάφαρος): Τσακιλτζίδης, Χατζηαντωνάκης, Κάτσος, Σκαμαντζούρας, Πατσιονίδης Β., Πέππας, Μουράτι (82’ Διγκράν), Κόρμαλης, Κατσάφαρος Π.,  Γεωργιάδης (60’ Χάντης), Τσεβάς

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Χαραλάμπους (46’ Καράμπας), Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμάρογλου, Τσαφταρίδης (75’ Σκουλουδάκης), Τζέλι (70’ Παναγιωτόπουλος), Καϊμακαμούδης, Ζέλο, Ρέντζης (80’ Χρονακόπουλος)

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 21:35