×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 577

Διπλό κορυφής για τον Ιάλυσο

Διπλό κορυφής για τον Ιάλυσο

Στην κορυφή για ακόμα μια αγωνιστική ο Ιάλυσος στην πεντάδα ο Πανηλειακός

από
στις 16/12/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Πανηλειακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχοντας σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ αλλά στάθηκε άτυχος ,οι γηπεδούχοι σε μια αμφισβητούμενη φάση ζητάνε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον  Χατζηστάμου με τον διαιτητή της αναμέτρησης όμως  να μην καταλογίζει τίποτα και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά  ,στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος πήρε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 66 λεπτό  έπειτα από ωραία κεφαλιά του Τσούπρου, οι γηπεδούχοι  πίεσαν για να ισοφαρίσουν άλλα στο  87 λεπτό έμειναν με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Τσίγκρηλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Μετά την αποβολή ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με το 0-1 να παραμένει ως το τέλος της αναμέτρησης .

 

Πανηλειακός (Διγκόζης): Καρακίτσος, Καμβύσης, Σταθάτος (72' Π. Τσίγκρηλας), Δ. Τσίγκρηλας, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Πρέντι, Χατζηστάμου, Διαμαντόπουλος (78' λ.τρ. Βουργουντζής), Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος


Ιάλυσος (Παπαβασιλείου): Ανδρούτσος, Κόλα, Κ. Χειμωνέττος, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Περογαμβράκης, Μισέλ (73' Αθανασίου), Στεφανίδης, Δελαπόρτας (90' Ομπίνα), Βελλίνης (90+4' Γεωργίου)

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 15:56