Σώθηκε οριστικά ο ΠΑΟ Κρουσώνα

Σώθηκε οριστικά ο ΠΑΟ Κρουσώνα

Η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη πήρε το διπλό που ήθελε στην Ιεράπετρα, σε ματς 'θρίλερ' (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 06/04/2015
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

'Σκούρα' τα βρήκε ο ΠΑΟ Κρουσώνα στην Ιεράπετρα απέναντι στην -ουραγό μεν, ανταγωνιστική δε- Αναγέννηση, όμως πήρε αυτό που ήθελε και σφράγισε την παραμονή της στην κατηγορία! Η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη επικράτησε με 2-1 σε ματς 'θρίλερ' και έφτασε στους 32 βαθμούς, που αποδεικνύονται ικανοί για να της δώσουν την πολυπόθητη σωτηρία.

 

Μετά από ένα στείρο α' ημίχρονο, η επανάληψη επιφύλαττε αρκετές συγκινήσεις στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το κρητικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Το 55' ο Βαρούχας σκόραρε με σουτ και έδωσε το προβάδισμα στους 'ασπρόμαυρους', όμως οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία λέξη και με σουτ του Δεδελετάκη στο 82', έφτασαν στην ισοφάριση!

 

Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι ενεργοποιήθηκαν, ανέβηκαν για το γκολ της νίκης και, τελικά, το σημείωσαν στο 87', όταν ο Τριανταφύλλου εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία στην άμυνα και με πλασέ έδωσε τη σημαντική νίκη με 2-1 στον ΠΑΟΚ! Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Λαμπράκης με δεύτερη κίτρινη και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

 

Διαιτητής ήταν ο Χρυσός, με βοηθούς τους Πετεινάτο και Σγουράκη (Χανιων).

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Νίκος Δεδελετάκης): Αλευράς, Κων. Λαμπράκης, Χρυσοφάκης (55' Τσαμπανάκης), Ζαμπετάκης, Χατζάκης, Χάιντερ, Κωστής Λαμπράκης (60' Βαρελάκης), Χαρικιόπουλος, Δεδελετάκης, Κωνσταντίνου (65' Ρ. Χρυσοφάκης), Μπιτσακάκης

 

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Κόλλιας, Μασέλης, Χαρίσης, Γεωργαντζιάς (70' λ. τρ. Φυσαράκης), Γκαλίτσιος, Μαυρομάτης, Κρίτσας, Μπάτσι (60' Γούλας), Σκουτέλης, Τριανταφύλλου, Βαρούχας (77' Τζίκας).

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 06 Απριλίου 2015 03:13