Ρίμπας: "Προφανώς ο Άρης Παλαιοχωρίου ενοχλεί"

Ρίμπας: "Προφανώς ο Άρης Παλαιοχωρίου ενοχλεί"
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 23/03/2019
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο πρόεδρος του Άρη Παλαιοχωρίου Σταμάτης Ρίμπας, προχώρησε σε δηλώσεις στην εφημερίδα "Metrosport". Μίλησε για εκείνους που ενοχλούνται από τη παρουσία της ομάδας, αλλά και για το προσεχές μέλλον του Άρη.

Οι δηλώσεις του προέδρου:

«Προφανώς, έχουμε αρχίσει να ενοχλούμε πάρα πολύ. Όποιος ήταν στο γήπεδο την Κυριακή (στο ντέρμπι με τον Π.Ο. Τρίγλιας κάνει αναφορά), κατάλαβε. Κάποιοι κύριοι καταστρέφουν το ποδόσφαιρο»

«Οι κύριοι με τα μαύρα δεν αφήνουν τις ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα για μία ομάδα νέα, η οποία κάνει αυτή την προσπάθεια τα δύο τελευταία χρόνια να της συμπεριφέρονται έτσι. Δεν ενοχλήσαμε κανέναν.

Ο Αρης Παλαιοχωρίου είναι εδώ και θα συνεχίσει την πορεία του απτόητος. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.  Το μόνο που θέλουμε είναι να μας αφήσουν να παίξουμε ποδόσφαιρο και ας μας κερδίσουν στα ίσα. Είναι κρίμα γι αυτούς τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μόχθησαν και έτρεξαν ως το τέλος, να χάνουν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Πιστεύουμε στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο».