Διοικητικές αλλαγές στον Άρη Παλαιοχωρίου

Διοικητικές αλλαγές στον Άρη Παλαιοχωρίου
από Νίκος Ματθαιόπουλος
στις 08/06/2019
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποχωρεί όπως φαίνεται από την προεδρία του Άρη Παλαιοχωρίου ο Σταμάτης Ρίμπας μετά από ένα χρόνο και μένει να ξεκαθαρίσει αν αποχωρήσει συνολικά από το Δ.Σ. ή μείνει στο σχήμα από άλλη θέση. 

Το ίδιο ισχύει και για κάποια ακόμη άτομα του τωρινού ΔΣ, ενώ το τοπίο ίσως ξεκαθαρίσει σε γενική συνέλευση, που δεν έχει οριστεί ακόμα.

Ο απερχόμενος κοινοτάρχης ίσως αντικατασταθεί στη θέση του προέδρου από τον Γρηγόρη Κατσιαρμά, ο οποίος εξελέγη κοινοτάρχης Παλαιοχωρίου στις πρόσφατες εκλογές.

Βεβαίως, υπάρχουν και άλλες υποψηφιότητες για την «κεφαλή», ενώ η φημολογία που κυκλοφόρησε για επιστροφή του Χρήστου Παπαγεωργίου στον προεδρικό θώκο (ήταν πρόεδρος πρόπερσι και πέρυσι ήταν κάπως αποστασιοποιημένος, εντός Δ.Σ. πάντως), διαψεύδεται από τον ίδιο.

Βεβαίως, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ακόμα, ενώ ανοιχτό είναι και το θέμα του προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά, που δέχεται κρούσεις και από άλλες ομάδες, αλλά δεν αποκλείεται εντέλει να ανανεώσει, αφού άπαντες στον Άρη είναι ευχαριστημένοι από την προσφορά και το έργο του.

Επίσης, στο νέο πλάνο περιλαμβάνεται η πρόσληψη επαγγελματία τεχνικού διευθυντή.

Όλα δείχνουν ρευστά για την ομάδα της Χαλκιδικής, ενώ ορισμένοι παίκτες των «κιτρινόμαυρων», όπως ο Αλμπέρτο Σιμόνι (πρώτος σκόρερ του Άρη και πέρυσι και πρόπερσι, με συνολικά 30 γκολ παραγωγικότητα τη διετία), απασχολούν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Για τον Σιμόνι υπάρχουν δυο επίσημες κρούσεις και άλλη μια για τον Μάνιο και συνεπώς αναμένονται εξελίξεις, ενώ στη σχετική λίστα ίσως προστεθούν και άλλοι παίκτες, υποψήφιοι για το άλμα.

 

Πηγή: soccerpractor