Θέμα Αγροτικός Αστέρας: Οι προσωπικότητες των Παπαβραμίδη –Κατσαβάκη εγγύηση για το μέλλον (του Γιάννη Μαυρόπουλου)

Θέμα Αγροτικός Αστέρας: Οι προσωπικότητες των Παπαβραμίδη –Κατσαβάκη εγγύηση για το μέλλον (του Γιάννη Μαυρόπουλου)
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 16/08/2020
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να μην βρίσκεται και στα καλύτερά του , ωστόσο  κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει  την παρουσία μέσα σε αυτό ανθρώπων ικανών να βοηθήσουν στην αλλαγή της κάκιστης εικόνας τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Δύο από τις σπάνιες και πάρα πολύ σοβαρές προσωπικότητες «εντοπίζονται» για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Ο οικονομικός «αιμοδότης» για πολλά χρόνια Χρόνης Παπαβραμίδης  έχει αναλάβει από την προηγούμενη χρονιά τα «βάρη» του ιστορικού  Αγροτικού Αστέρα και συνεχίζει και φέτος το χτίσιμο των σταχυοφόρων με στόχο την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Δίπλα του ο Μάκης Κατσαβάκης ο οποίος αποτελεί κάτι παραπάνω από πολυτέλεια στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Το παραπάνω δίδυμο σαφώς και αποτελεί εγγύηση για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.

Εγγύηση αξιοπιστίας και αφετηρία μιας νέας σελίδας στο όραμα των φιλάθλων για επιστροφή στις διακρίσεις προηγούμενων ετών.

Ο λόγος του Χρόνη Παπαβραμίδη για όσους τον γνωρίζουν καλά , έχει μεγαλύτερη ισχύει από ότι οι τραπεζικές επιταγές , ενώ η πείρα του Μάκη Κατσαβάκη στην διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι δεδομένα επιπέδου Super League!

Το παραπάνω εκρηκτικό δίδυμο προφανώς και σπανίζει στις εποχές μας ανά την Ελλάδα , αλλά μπορεί να αποτελέσει οδηγό για παρόμοια υγιή σχήματα και σε άλλες ομάδες.

Χρέος ΟΛΩΝ στον Εύοσμο να διαφυλάξουν αυτούς τους ανθρώπους «λαχείο» και να τους στηρίξουν μέχρι το τέλος της διαδρομής που είναι η άνοδος στα επαγγελματικά σαλόνια.

Είναι βέβαιο πως ΟΛΟΙ μαζί μπορούν και θα τα καταφέρουν.

 

Υ.Γ. Απαραίτητη η στήριξη της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης!