Ματς χωρίς επιστροφή για τον Πάμισο

Ματς χωρίς επιστροφή για τον Πάμισο

«Τελικός» αύριο κόντρα στην πρωτοπόρο Ζάκυνθο

από Ανδρέας Ηλιόπουλος
στις 18/06/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παιχνίδι ειδικών συνθηκών θα είναι αυτό του Σαββάτου, στο γήπεδο του Μελιγαλά, απέναντι στο Πάμισο και την Ζάκυνθο με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη για τελείως διαφορετικούς λόγους.

Οι Μεσσήνιοι παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια, καθώς αν δεν επικρατήσουν αποχαιρετούν τις εθνικές κατηγορίες, ενώ στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι αγκαλιάζουν τον τίτλο σε περίπτωση που περάσουν αλώβητοι.

 

Το θετικό για τους παίκτες του Γιώργου Καλόμαλου είναι ότι δεν υπάρχουν απόντες και οι «πράσινοι» θα παραταχθούν πάνοπλοι με στόχο το μάξιμουμ των διαθέσιμων βαθμών.

 

Πρώτο «ματς- μπολ» για το Διαβολίτσι

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» από αύριο το διαβατήριο της παραμονής έχει το Διαβολίτσι, που εκδράμει στην Κάτω Αχαϊά για να αντιμετωπίσει την Αχαϊκή.

Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για σωτηρία και το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο, σε ένα ματς όπου η ζωή του ενός είναι ο θάνατος του άλλου.

Οι Πατρινοί θα επιδιώξουν μάλιστα νίκη με διαφορά δύο τερμάτων, ώστε να έχουν τον πρώτο λόγο σε περίπτωση ισοβαθμίας, σενάριο που δε μοιάζει καθόλου απίθανο, δύο μόλις στροφές πριν το πέσιμο της καρό σημαίας…

 

Ας δούμε αναλυτικά το πανόραμα της αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 17:00, καθώς και τους ορισμούς των διαιτητών, οι οποίοι έχουν ως εξής:

 

Πάμισος – Ζάκυνθος: Νταουλάς, Πλάκας, Μανούρας (Αν. Αττικής)

 

Αχαϊκή – Διαβολίτσι: Μπακογιάννης (Αθηνών), Βισεντζάτος (Αν. Αττικής), Τσολακίδης (Αθηνών)

 

Παλληξουριακός – Αίας Γαστούνης: Ζύγας, Γαλανόπουλος, Τάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

 

Διαγόρας – ΠΑO Βάρδας : Ανδριανός, Σωτηρόπουλος, Σταθοπούλου

 

Τσιλιβή – Ναυπακτιακός: Θωμάς (Κεφαλληνίας-Ιθ.), Καραμέρος (Ηλείας), Τσούτσης (Αχαΐας)

 

Εθνικός Σκ. – Θύελλα: Αντωνιάδης (Κεφαλληνίας-Ιθ.), Μπουρίκας, Νικολόπουλος (Μεσσηνίας)