Βόμβα: Ο πρόεδρος της ΑΕ Ευόσμου Γιώργος Σπυριάδης προ των πυλών εισόδου στον Αγροτικό Αστέρα!

Βόμβα: Ο πρόεδρος της ΑΕ Ευόσμου Γιώργος Σπυριάδης προ των πυλών εισόδου στον Αγροτικό Αστέρα!
από Πάμε Μπάλα
στις 24/06/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Όπως είναι σε θέση να σας αποκαλύψει πρώτο το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ από ώρα σε ώρα είναι έτοιμη   να σκάσει  «ωρολογιακή βόμβα»  στις ταξεις του Αγροτικού Αστέρα.

Ο λόγος αφορά την εμπλοκή του προέδρου της ΑΕ Ευόσμου Γιώργου Σπυριάδη  στα διοικητικά του Αγροτικού Αστέρα , σε μια κουβέντα που βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο!

Ο κύριος Σπυριάδης είναι λάτρης της οργάνωσης και της πειθαρχημένης δουλειάς και τα τελευταία χρόνια μεταμόρφωσε την ΑΕ Ευόσμου και την οδήγησε σε υψηλά στάνταρ!

Τις τελευταίες ημέρες ανανέωσε την θητεία του  στις εκλογές της ομάδος , αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει να στηρίξει με τις δυνάμεις του και τον Αγροτικό Αστέρα ο οποίος πάντα αποτελεί ισχυρό όνομα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και ιδιαίτερα στην Δυτική Θεσσαλονίκη.

Οι κουβέντες με τον Χρόνη Παπαβραμίδη είναι σε εξέλιξη και ίσως αργά το βράδυ να υπάρξουν και ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές!

Όσον αφορά κάποια περίπτωση που αρχικά είδε το φως της επιφάνειας για να μπουν στο ΔΣ ορισμένοι παλαιοί παράγοντες μάλλον θα μείνει στο ράφι…

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 14:37