Θέμα: Η πρόσκληση της ΕΠΟ και η επόμενη ημέρα του Πανιωνίου

Θέμα: Η πρόσκληση της ΕΠΟ και η επόμενη ημέρα του Πανιωνίου

Αδύνατη θεωρείται η συμμετοχή του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Super League 2

από Πάμε Μπάλα
στις 14/08/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Χαράς ευαγγέλια τα τελευταία 24ωρα στην Νέα Σμύρνη μετά το άκουσμα της είδησης για την πρόσκληση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στον «ΙΣΤΟΡΙΚΟ» και τον αν θα κάνει χρήση του δικαιώματος να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της SL2.

 

Το σημερινό μας άρθρο έχει στόχο να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ενημερώσει τους χιλιοταλαιπωρημένους φιλάθλους του Πανιωνίου για τα δεδομένα που υπάρχουν μετά την πρόσκληση της ΕΠΟ.

Αρχικά για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους πρέπει να πούμε πως η ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί εάν και εφόσον πει το ΝΑΙ η διοίκηση του Πανιωνίου δεν θα έχει ( και δεν μπορεί να έχει) καμία σχέση με το ιδρυτικό σωματείο.

Κατά δεύτερον και περνώντας στη ουσία της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης , ο Πανιώνιος έχει πάρα πολλά ban από την FIFA και όχι μόνο!

Οι καταδικαστικές αποφάσεις (δεν είναι και λίγες)  τόσο από την ίδια την FIFA όσο και από τα ελληνικά δικαστήρια που έχουν τελεσιδικήσει ,δυστυχώς δεν αφήνουν περιθώρια «αναπνοής» για την ομάδα της Ν. Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος και  κυρίως ο κόσμος του μπορεί να θέλει, αλλά μπορεί;

Όχι δυστυχώς δεν μπορεί και αυτό είναι βέβαιο πως είναι ήδη κατανοητό από τους περισσότερους στην οικογένεια του Πανιωνίου.

Ορισμένοι ίσως να μην γνωρίζουν την σκληρή πραγματικότητα , αλλά εμείς οφείλουμε να την γράψουμε και να ενημερώσουμε τον κόσμο.

Κατ  επέκταση  γυρνώντας την αναφορά μας στην αρχή του άρθρου εάν και εφόσον δημιουργηθεί νέα ΠΑΕ , αυτή δεν θα μπορέσει να πάρει ( λόγω των ban) ούτε τους ποδοσφαιριστές με μεταγραφή από το ιδρυτικό σωματείο!

Δηλαδή ένα απόλυτο χάος και ένα «τείχος» που είναι αδύνατον να ξεπεραστεί!

Μια πικρή αλήθεια που γνώριζε και η προηγούμενη διοίκηση του Πανιωνίου , που μετά τον υποβιβασμό από την Super League στην SL2 αν και αρχικά είχε δηλώσει συμμετοχή , αλλά γνωρίζοντας πολύ καλά τον όγκο των προβλημάτων επέλεξαν τελικά να μην την κατεβάσουν και να αγωνιστούν στην Γ εθνική!

Μοιραία ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ θα πρέπει όχι μόνο να κάνει τεράστια υπομονή , αλλά μέσα από τα επόμενα δύσκολα χρόνια να προσπαθήσει να επιλύσει τα δικά του μεγάλα προβλήματα που δυστυχώς δημιούργησαν κάποιοι που ισχυριζόντουσαν πως αγαπούσαν τον Πανιώνιο…

 

Σε κάθε περίπτωση η πρόσκληση της ΕΠΟ μόνο για  χαρές και πανηγύρια δεν προσφέρετε…

 

Υ.Γ. Με  απλά Ελληνικά ο Πανιώνιος μπορεί να ιδρύσει νέα ΠΑΕ αλλά δεν θα μπορέσει να αποκτήσει κανένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή!

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 21:47