Φιλική νίκη Μακεδονικoύ (1-2) τον Ηρακλή Αμπελοκήπων

Φιλική νίκη Μακεδονικoύ  (1-2) τον Ηρακλή  Αμπελοκήπων
από Πάμε Μπάλα
στις 19/09/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Νίκη χωρίς εντυπωσιακή εμφάνιση πέτυχε ο Μακεδονικός το απόγευμα της Κυριακής (19/09), που επικράτησε με σκορ 1-2 κόντρα στον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Οι «πράσινοι» δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, ήταν όμως αποτελεσματική και πέτυχαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος, αφού δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πόδια δικών του παικτών, ο Μακεδονικός προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με αυτογκόλ του Τσαλμά, μετά από σέντρα του Τσουκάνη και μια γενικότερα όμορφη επίθεση της ομάδας του Γιώργου Αμανατίδη.

Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ισοφάρισε στο 57ο λεπτό με σουτ του Μετάι, σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ και στην οποία η άμυνα των φιλοξενούμενων αδράνησε, εστιάζοντας σε παίκτη των «κυανολεύκων» που είχε τραυματιστεί.

Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα, στο 67′, ο Τοπούζης έβαλε τον Μακεδονικό ξανά μπροστά στο σκορ, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο τέρμα με κεφαλιά μετά από ωραία αντεπίθεση και ιδανική σέντρα του Χατζηκωνσταντίνου.

Οι Νεαπολίτες πήραν έτσι τη φιλική νίκη και πλέον βαδίζουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, χωρίς μεσοβδόμαδους αγώνες και με εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων, στο οποίο περιλαμβάνεται ρεπό την Τρίτη.

ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Μακεδονικός 1-2 (Μετάι 57′ / Τσαλμάς αυτ. 15′, Τοπούζης 67′)

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Δανδίκας): Αθανασίου, Τσαλμάς, Χατζηιγνατίδης, Δουρβατζίδης, Κοντέων Κοτούλας, Μετάι, Βασσάρας,Παλιάτσος, Μποΐδης, Μαρμαρίδης.

Μακεδονικός (Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χασάνογλου, Σαραγιώτης, Βασιλείου, Μπενάκης, Μπόικα, Γαρύφαλλος, Νατσιόπουλος, Ζαννάκης, Τσουκάνης, Τοπούζης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Βασιλάκης, Παπαδόπουλος, Γρηγοριάδης, Μαρνέρης, Γκούφας, Τσιαμπάζης και Χατζηκωνσταντίνου.