Μακεδονικός: Υγιεινός "φιλικός'' περίπατος στον Σοχό (1-2)

Μακεδονικός: Υγιεινός "φιλικός'' περίπατος στον Σοχό (1-2)
από Πάμε Μπάλα
στις 03/10/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη σε φιλικά παιχνίδια πήρε το απόγευμα της Κυριακής (03/10) ο Μακεδονικός, επικρατώντας με σκορ 2-1 επί του Εθνικού Σοχού στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου.

Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη έδειξε πολύ θετικό πρόσωπο, σε μια εμφάνιση με πολλά τρεξίματα, διάθεση, παραγωγή και, φυσικά, θετικό τελικό αποτέλεσμα για μια ακόμη Κυριακή.

Οι «πράσινοι» επέβαλαν καθολικά το ρυθμό τους στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας δύο τέρματα με τους Τοπούζη και Τσουκάνη. Για τον Τοπούζη, ήταν το τρίτο τέρμα στα τρία τελευταία παιχνίδια, έχοντας σκοράρει σε καθένα από αυτά.

Ο Εθνικός κατάφερε να διατηρήσει το ενδιαφέρον του αγώνα μειώνοντας στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι του Βασιλείου.

Το 2-1 παρέμεινε ως το τέλος του αγώνα, με τον Μακεδονικό να συνεχίζει στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας παράλληλα να μην απειλείται.

Με την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής να πλησιάζει, οι «πράσινοι» δείχνουν πως είναι έτοιμοι για τις φετινές προκλήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα (04/10) έχει προγραμματιστεί παιχνίδι μεταξύ της ανδρικής ομάδας και των Ελπιδών Μακεδονικού, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και όσοι ποδοσφαιριστές – και των δύο ομάδων – δεν αγωνίστηκαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Βασιλείου, Σαραγιώτης, Πολύζος, Δοξάκης, Τσουκάνης, Ζαννάκης, Γαρύφαλλος, Τοπούζης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Μπόικα, Παπαοικονόμου, Ασιμόγλου, Κεφαλάς, Καράμπελας και Κούφας.