Μ. Αλ. Τρικάλων-Μακεδονικός 0-2 (vid)

από Πάμε Μπάλα
στις 25/10/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Μακεδονικός, επικρατώντας με σκορ 0-2 κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων για την 1η αγωνιστική.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με το παιχνίδι να στρέφεται στη δύναμη, την ένταση και τις στατικές φάσεις. Όλα, μάλιστα, ξεκαθάρισαν σε μεγάλο βαθμό μέσα σε πέντε λεπτά.

Αρχικά, στο 21′, μετά από ασυνεννοησία μεταξύ τερματοφύλακα και άμυνας τω γηπεδούχων, ο Τσουκάνης επωφελήθηκε και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Πέντε λεπτά μετά, στο 26′, ο Μέγας Αλέξανδρος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας για χτύπημα εκτός φάσης.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν ουσιαστικά, πέραν μιας απευθείας εκτέλεσης φσουλ που εξουδετέρωσε με ωραία απόκρουση ο Γουναρίδης, με τον Μακεδονικό να βάζει το κερασάκι στην νικητήρια τούρτα στο 89′.

Οι «πράσινοι» έκλεψαν, ο Γαρύφαλλος έκανε την κάθετη πάσα και από θέση τετ-α-τετ, ο Χατζηκωνσταντίνου σημάδεψε σωστά και έγραψε το τελικό 0-2.

Η πρώτη νίκη αυτή του Μακεδονικού, αφιερώνεται στον Νίκο Τσουμάνη, που θα έπρεπε να βρίσκεται σήμερα στα Τρίκαλα να την πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του…

Η 11άδα του Μακεδονικού: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Βασιλείου, Σαραγιώτης, Χατζηκωνσταντίνου, Δοξάκης, Πολύζος, Ζαννάκης, Τσουκάνης, Γαρύφαλλος, Τοπούζης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Μπρατσιάνι, Καράμπελας, Κούφας, Κεφαλάς, Μπόικα.