Συνεχίζουν ακάθεκτα τα Γιαννιτσά (2-1) τον Εδεσσαικό!

Συνεχίζουν ακάθεκτα τα Γιαννιτσά (2-1) τον Εδεσσαικό!
από Πάμε Μπάλα
στις 07/11/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Η ενημέρωση των γηπεδούχων

Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα η ομάδα μας επικράτησε του Εδεσσαϊκού με σκορ 2-1 παραμένοντας αήττητη και ανέβηκε στη 3η θέση με 7 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να αιφνιδιάσει με τον Μελικιώτη να σουτάρει 2 φορές εκτός περιοχής αλλά χωρίς, ουσιαστικά, να απειλήσει τον Μούτσα.

Σιγά σιγά ο Α.Σ. Γιαννιτσά ισορρόπησε το παιχνίδι και βγήκε με αξιώσεις μπροστά φτάνοντας στο γκολ στο 20ο λεπτό όταν ο Σαμαράς βρέθηκε μέσα στη περιοχή χωρίς να μπορέσει να σουτάρει, η μπάλα να απομακρύνθηκε φτάνοντας στον Πελτέκη λίγο έξω από την περιοχή ο οποίος με ωραίο δυνατό σουτ ανάγκασε τον Τέντζερη σε επέμβαση και στην πορεία η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Το σκορ άνοιξε στο 26ο λεπτό όταν δόθηκε ένα φάουλ κοντά στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής με τον Χατζόπουλο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και με όμορφο τρόπο έγραψε το 1-0 για την ομάδα μας.

Το ημίχρονο θα μπορούσε να κλείσει με ακόμη ένα γκολ για τα Γιαννιτσά όταν ο Πελτέκης σούταρε, σε μια αντεπίθεση της ομάδας μας, ο Τέντζερης απέκρουσε με τη μπάλα να παραμένει εντός περιοχής και ο Δεληχατζής, που φαινόταν να καλύπτεται την στιγμή του σουτ από τον Πελτέκη, με ωραίο ψαλιδάκι έκανε το 2-0 με τον βοηθό διαιτητή όμως να σημειώνει τον παίκτη σε θέση οφσάιντ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Ξανθόπουλος βρήκε με κοντινή πάσα τον Σαμαρά ο οποίος είδε τον Τέντζερη να είναι λίγο έξω από τα δοκάρια του και με ένα σουτ κεραυνό τον «κρέμασε», κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 2-0.

Ο Εδεσσαϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 64ο λεπτό όταν ο Ντόγος βρέθηκε μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση με τον Μυλωνά να κάνει αντικανονικό μαρκάρισμα και με τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κυζιρίδης, διαμορφώνοντας έτσι το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Συνθέσεις:

Α.Σ. Γιαννιτσά: Μούτσα, Μπαμπαλής, Ιωσηφίδης, Ξανθόπουλος (75’ Ζαχαριουδάκης), Πελτέκης, Χατζόπουλος, Σαμαράς (56’ Μυλωνάς), Τσιάκαλος (75’ Χατζηαλεξιάδης), Δεληχατζής (62’Γαλούπης), Χαραβητίδης, Πρέτσι.

Στον πάγκο έμειναν οι: Τοψής, Πλατσιώτας Στ., Αθανασιάδης, Τασιώνας και Πλατσιώτας Ελ.

Εδεσσαϊκός: Τέντζερης, Αβραμίδης, Νικολαΐδης, Μωυσίδης, Γιαννόπουλος (72’ Κατικαρίδης), Προύντσης. Τεμερτζόγλου (72’ Μαυρόπουλος), Κυζιρίδης, Ντόγος, Ταουσιάνης, Μελικιώτης.

Στον πάγκο έμειναν οι: Ερυθρόπουλος, Κόλεβ, Κεραμυδάς, Καλαμπάκας, Κάλλιας, Φουδούλης και Αταλασίδης.