Χαντές: «Η Ηλιούπολη έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστεί»!

Χαντές: «Η Ηλιούπολη έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστεί»!

Πίσω, ξανά, στην Σαντορίνη αυτή την φορά όμως σαν αντίπαλος ο Βαγγέλης Χαντές ο οποίος μίλησε για το ντέρμπι ΑΟ Σαντορίνης-Ηλιούπολη.

από Βαγγέλης Σκιαδαρέσης
στις 27/11/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το επίπεδο των ΑΣ Σαντορίνης και της ομάδας της Ηλιούπολης δεν μπορεί παρά μόνο να χαρακτηρίσει ντέρμπι το Κυριακάτικο παιχνίδι των δύο ομάδων, για τον 5ο όμιλο.

Ο προπονητής της Ηλιούπολης, Βαγγέλης Χαντές, επιστρέφει στο νησί των Κυκλάδων αυτή την φορά σαν αντίπαλος και μιλώντας σε τοπικό μέσω δήλωσε για το τι θέλει:

 «…τη νίκη βέβαια, τι άλλο; Η ομάδα έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει και αν θέλει να φθάσει στον στόχο της αυτό που πρέπει να κυνηγάει σε κάθε παιχνίδι είναι οι τρείς βαθμοί. Μπορεί το παιχνίδι με την Σαντορίνη να είναι πολύ δύσκολο αφού έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα ή οποία θέλει τα ίδια με εμάς αλλά η φιλοσοφία με την οποία θα το προσεγγίσουμε είναι ίδια με κάθε άλλο παιχνίδι. Πάμε για τη νίκη λοιπόν και για να το πετύχουμε θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι με την σωστή νοοτροπία αυτή του νικητή…

Άλλωστε μιλάμε για ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με μεγάλο ενδιαφέρον. Είχα πει μάλιστα όταν διαμορφώθηκαν οι όμιλοι ότι οι ομάδες της Πελοποννήσου κάθε άλλο παρά εύκολοι αντίπαλοι θα ήταν και τώρα δικαιώνομαι»

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 15:39