Παναχαϊκή: Στα "σχοινιά" ο Κάλαϊτζιτς- Παίρνει αποφάσεις ο Σταθάκης

Παναχαϊκή: Στα "σχοινιά" ο Κάλαϊτζιτς- Παίρνει αποφάσεις ο Σταθάκης

Μόνο θετική δεν είναι η ατμόσφαιρα στην μέτρα μετά τους δύο ,εντός έδρας, πεταμένους βαθμούς κόντρα στον Ναυπακτιακό.

από Βαγγέλης Σκιαδαρέσης
στις 29/11/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το κλίμα κάθε άλλο παρά καλό δεν είναι για τον προπονητή της Παναχαϊκής. Δείγμα της κατάστασης είναι πως μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Μικελάτος στις δηλώσεις ανάφερε με νόημα πως ευθύνες έχουν όλοι, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, αφήνοντας αιχμές για τον τεχνικό της ομάδας της, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.

«Ήταν άτυχο αποτέλεσμα και είναι κρίμα. Ήμασταν καλύτεροι αλλά αυτό δεν λέει κάτι, θα συνεχίσουμε και να προσπαθούμε καλά ο καθένας πρέπει να πάριε τις ευθύνες του για να προχωρήσουμε. Πρέπει να δούμε πως είναι η κατηγορία, είναι ξεχωριστή κατηγορία, θέλει δύναμη και δεν έχουμε άλλο χρόνο. Eμείς πρέπει να μπαίνουμε μέσα και να τελειώναμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται”.

Σε ερώτηση αν αυτά που είπε, αποτελούν ευθεία βολή και για το τεχνικό τιμ:

«Κοίταξε σε μια ομάδα είναι πολλοί παράγοντες, δεν είναι μόνο οι παίκτες, όλοι τις ευθύνες πρώτα οι παίκτες αλλά όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης.

Σε ερώτηση για τη φάση του πέναλτι στο 96΄ τι συνέβη:

«Θεωρώ ότι είναι πέναλτι, ο αντίπαλος με βρίσκει στο πόδι, υπάρχει και κάμερα, θα το δείτε».

Παράλληλα ιδιατερα προβληματισμένος είναι ο διοικητικός εκπρόσωπος της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθακης ο οποίος για περίπου για ώρα μίλησε σε καλό κλίμα με τους οπαδούς που διαμαρτυρήθηκαν για την σημερινή ισοπαλία με το Ναυπακτιακό Αστέρα και στη συνέχεια επέστρεψε στο γραφείο του στο γήπεδο της Αγυιάς.

Το sportfmpatras μίλησε με τον Πέτρο Σταθάκη ο οποίος όμως δεν θέλησε να κάνει αυτή την στιγμή κανένα σχόλιο…

Αυτό πάντως που διαρρέεται από το περιβάλλον του είναι πως και αυτός δεν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα της Παναχαϊκής και φυσικά με τη νέα απώλεια βαθμών.

Ο Πέτρος Σταθάκης στο φιλικό του περιβάλλον έλεγε πως όλοι κρίνονται πλέον και άπαντες θα τεθούν προ των ευθυνών τους…

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πέτρος Σταθάκης τα επόμενα 24ωρα θα επιδιώξει να κάνει συνάντηση με παίκτες και προπονητή για να μιλήσει διεξοδικά μαζί τους για τα αιτία της αγωνιστικής εικόνας της Παναχαικης…

Οπότε δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς να υπάρξουν εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα αφού και ο Πέτρος Σταθάκης θέλει να ζυγίσει όλα τα δεδομένα και να πάρει αποφάσεις με ηρεμία…

Την δική του εξήγηση για το γεγονός πως η Παναχαϊκή δεν νίκησε σήμερα, έδωσε με τη σειρά του και ο τεχνικός της ομάδας Ζελικο Καλαιτζις μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας για πολλές ευκαιρίες αλλά χωρίς να μπει το γκολ.

«Ξέραμε πως ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί είχαμε κάνει δυο συνεχόμενες νίκες, ξέραμε πως ο αντίπαλος είναι σκληρή ομάδα και το θέλαμε πολύ, κάναμε πολλές ευκαιρίες, όμως με το αποτέλεσμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Τα παιδια δώσανε τα πάντα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν βάζεις τα γκολ, δεν μπορείς να κερδίσεις».

Σε ερώτηση για το που κρίθηκε το παιχνίδι:

«Το γκολ που δεχθήκαμε στο 39΄ μας έφερε πίσω. Στο β΄ ημίχρονο, κάναμε αλλαγές, ρισκάραμε κάναμε κάποιες τελικές ευκαιρίες το γκολ που δεχτήκαμε στο σημείο που δεν πρέπει να το φας».

Σε ερώτηση αν έκανε λάθος κινήσεις με αλλαγές και στρατηγική:

«Πρέπει να δούμε το παιχνίδι αναλυτικά για να το δούμε αυτό. Έτσι όπως πήγε το ματς, εμείς από το πάγκο κάναμε τα πάντα για να το πάρουμε. Ίσως η πρώτη αλλαγή αλλά αυτή ήταν αναγκαστική στο 25΄. Μετά βάλαμε παίκτες που έχουν ικανότατες για τελική φάση, το κάναμε, ρισκάραμε αλλά δεν όρθιε το γκολ».

Θα χρειαστεί η ομάδα ενίσχυση:

«Αλήθεια είναι, έχουμε καιρό που το συζητούμε αυτό, σίγουρα θέλουμε κάποιες παίκτες για να δέσει η ομάδα και να έχει πιο πολλές λύσεις».

Τελευταία τροποποίηση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 11:25