Πανιώνιος-ΠΑΟ Ρουφ: Μίλησαν οι έμπειροι.

Πανιώνιος-ΠΑΟ Ρουφ:  Μίλησαν οι έμπειροι.
από Βαγγέλης Σκιαδαρέσης
στις 05/12/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον ΠΑΟ , με τους έμπειρους Μάτζιο και Κοντοέ να σκοράρουν από έναν τέρμα.

Ο Κοντοές ήταν αυτός που γλύτωσε τον Βαγγέλη Σταυράκογλου από ένα "κακό" ξεκίνημα καθώς ήταν αυτός που έκανε το 1-1 στο 2ο μόλις σουτ της ομάδας του.

ο αγώνα:

Οι δύο ομάδες δεν ξεκίνησαν δυναμικά, με τον ΠΑΟ Ρουφ να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του και να κάνει την παρουσία του αισθητή στη περιοχή Καραβίτη, ενώ ο Πανιώνιος σαν να μην έπαιζε στο γήπεδο του αρκέστηκε σε πιο παθητικό ρόλο.

Στο 17' ήρθε η ώρα τα πράγματα να για το 0-1 και τον "Ιστορικό" να πάει στα σχοινιά.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού του Πανιωνίου και δόθηκε κατευθείαν πέναλτι. Από την πλευρά τους οι Νεοσμυρνιώτες κάνουν λόγο για φάουλ πριν την παράβαση του Ζούλια.

Όπως και να έχει ο Ζαχαρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα, ο έμπειρος επιθετικός του ΠΑΟ ανάλαβε την εκτέλεση και 1-0 στο 18'.

Σε εκείνο το σημείο ο Πανιώνιος ανέβασε τον ρυθμό του μετατρέποντας το ματς σε ροντέο χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μισό ο Πανιώνιος μπήκε με διάθεση να αλλάξει την κατάσταση, πίεζε, έβγαινε δυνατά στην κόντρα και πάταγε περιοχή χωρίς να απειλεί και να γίνεται όμως επικίνδυνος με μοναδική εξαίρεση ένα σουτ του Δρίτσα έξω από την περιοχή και το πρώτο της ομάδας του στον αγώνα, στο 71'.

Λίγο αργότερα ήρθε και η ισοφάριση.  Ο Κοντοές σαν αρχηγός έβγαλε από την δύσκολη θέση την ομάδα του και με ένα ασύλληπτο σουτ έξι μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Παχατούρα.

Το σκορ δεν άλλαξε με το 1-1 να ειναι και το τελικό.

Ενδεκάδες: 

Πανιώνιος:
Καραβαρίτης, Λαμψιάς, Ξυγκορος, Ζούλιας,Κοντοές, Μπρέγκου, Νταλακούρας,Δρίτσας, Σταμάτης, Γροντής,Μπουντρίχας

Προπονητής: Σταυρακόπουλος

ΠΑΟ ΡΟΥΦ
Παχατούρας,Βεναρδος, Χατζηλάμπρος, Γκιότας, Αλεξίου, Νατσιόπουλος, Μπουντόπουλος, Μάντζιος, Καλλέργης, Σαχσανίδης

Πρπονητής: Σταυριανός

Διαιτητές:Ζαχαρόπουλος ( Μητράκος, Μαραθωνίτης)