Παναχαϊκή: Ήρθαν οι... θείοι από την Αμερική.

Παναχαϊκή: Ήρθαν οι... θείοι από την Αμερική.
από Βαγγέλης Σκιαδαρέσης
στις 09/12/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η πολυπόθητη άφιξη των 6 Αμερικανών επιχειρηματιών που έχουν επενδύσει στη φετινή προσπάθεια της Παναχαϊκής είναι γεγονός καθώς από το βράδυ της Τετάρτης (8/12) βρίσκονται στην Ελλάδα.

Με πτήση από τη Νέα Υόρκη προς το «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ της Τετάρτης (8/12) θα καταφθάσουν οι 5 πρώτοι και την Παρασκευή (10/12) ακόμα ένας για να φτάσουμε συνολικά στους 6. Το ταξίδι στην Αχαϊκή πρωτεύουσα θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (9/12) και θα παραμείνουν εδώ μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής, θα παρακολουθήσουν το ματς με τον Παναιγιάλειο στην Αγυιά και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα.

Ακόμα δεν έχει κλειδώσει το ακριβές πρόγραμμα των Αμερικανών επιχειρηματιών κατά την παραμονή τους στην Πάτρα ωστόσο πρόθεση της Παναχαϊκής είναι να γίνουν συναντήσεις με φορείς της πόλης αλλά και χορηγούς που στηρίζουν τους “κοκκινόμαυρους. Φυσικά θα συναντηθούν με το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο για τη φετινή τους πορεία ενώ θα ενημερωθούν για όλα τα θέματα.

Συνάντηση με τους κατόχους διαρκείας

Παρότι ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες, διέρρευσε πως το μεσημέρι της Κυριακής (12/12) οι Αμερικανοί επενδυτές θα συναντηθούν πριν το ματς με τον Παναιγιάλειο με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας έτσι ώστε να γνωρίσουν από κοντά τους φιλάθλους που στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοχοι των διαρκείας έχουν καλεστεί πριν το ματς με τους Αιγιώτες στο καφέ του γηπέδου για να συνομιλήσουν και να γνωρίσουν τους ανθρώπους που επενδύουν στην ομάδα.

Πηγή: sportfmpatras