Δόξα Δράμας:22 Δεκεμβρίου το νέο ΔΣ.

Δόξα Δράμας:22 Δεκεμβρίου το νέο ΔΣ.
από Βαγγέλης Σκιαδαρέσης
στις 15/12/2021
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στις 22 Δεκεμβρίου αναμένεται να γίνει η ψηφοφορία για το νέο Δ.Σ της Δόξας Δράμας, με τα μέλη του Γ.Σ της ομάδας να καλούνται να αναδείξουν το μέλλον του αγαπημένου συλλόγου τους.

 

Η ανακοίνωση:

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ.ΔΡΑΜΑΣ)

Τηλ: 25210 –37656,

Γούναρη 3, 66131, Δράμα,

email: gsdoxadramas1918@gmail.com

Καλούνται τα μέλη του Γ.Σ Δόξα Δράμας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση και διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την Τετάρτη 22/12/2021 και ώρα 17:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 29/12/2021 ημερα Τετάρτη την ίδια ώρα , στο ίδιο μέρος.

Οι καταθέσεις υποψηφιότητων Προέδρων και Μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής θα γίνονται δέκτες μέχρι τις 20/12/2021 ώστε να γίνει η απαραίτητη εκλογική προετοιμασία.

Για την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά Covid 19.

Από το Διοικητικό Συμβουλίου του Γ.Σ Δόξα Δράμας

Κάθε μέλος συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση αυτοπρόσωπα με μια μόνο ψήφο. Σύμφωνα με το καταστατικό και τον ισχύοντα νόμο (Άρθρο 2- 4726/2020) δικαίωμα ψήφου και εκλογής έχουν όλα τα μέλη του σωματείου σύμφωνα με την παράγραφο 2. Δηλαδή μόνο τα τακτικά μέλη που εγγραφθήκαν μέχρι και το το 2020. Τα μέλη που εγγράφθηκαν το έτος 2021 έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν το λόγο και να συμμετέχουν στη συζήτηση.

Απαγορεύεται η δια πληρεξουσίου συμμετοχή στην ψηφοφορία. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. Η τακτοποίηση μπορεί να γίνει μέχρι και την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας.

Τυχόν αντιρρήσεις κατά του καταλόγου των μελών με δικαίωμα ψήφου μπορεί να γίνει μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών ημερών από την κοινοποίηση του.

Το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο, υποψηφίων προέδρων και συμβούλων. Τα ψηφοδέλτια διαιρούνται σε δύο επιμέρους τμήματα. Το πρώτο αφορά υποψηφίους για τη θέση του προέδρου και το δεύτερο υποψήφιους για τη θέση των συμβούλων. Μπαίνει ένας σταυρός προτίμησης στο πρώτο τμήμα και έως επτά στο δεύτερο, ανεξάρτητα με τον αριθμό των υποψηφίων. Με βάση την ποσόστωση πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερεις υποψηφιότητες γυναικών.

Υποψήφιος πρόεδρος που στην πρώτη ψηφοφορία θα λάβει τουλάχιστον το 25% των έγκυρων ψήφων εφόσον τελικά δεν εκλεγεί, καταλαμβάνει αυτόματα την τελευταία θέση συμβούλου στο συμβούλιο».