Αήττητη στην Κρήτη η Ελλάς Ποντίων - Νίκη στην Σητεία (0-2)

Αήττητη στην Κρήτη η Ελλάς Ποντίων - Νίκη στην Σητεία (0-2)
από Παύλος Χυτήρης
στις 15/05/2022
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις παραπάνω βαθμούς στο «σακούλι» φεύγει από την Κρήτη η Ελλάς Ποντίων που κέρδισε με 0-2 την Νίκη Σητείας, αφού πρώτα είχε μείνει στο 1-1 με τον Απόλλωνα Αγίου Ιωάννη.

Στο 33', ο Πουρσανίδης έσπασε το «ρόδι» της αναμέτρησης με σουτ από πλάγια θέση, ενώ στο 71ο λεπτό, ο Σαπαλίδης ευστόχησε σε πέναλτι και κλείδωσε την νίκη διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Έτσι, οι Πόντιοι των 3 παιχνιδιών έπιασαν κορυφή στον πρώτο όμιλο και μπορούν να ισοβαθμήσουν αλλά όχι να προσπεραστούν από τους ανταγωνιστές που έχουν παιχνίδι λιγότερο.

Από την άλλη, η Νίκη Σητείας αγνόησε για τρίτη φορά τους βαθμούς, ενώ ακόμη έχει «λευκό» ενεργητικό.

 

ΝΙΚΗ ΣΗΤΕΙΑΣ (Βαγγέλης Γρίβας): Βασιλειάδης, Κουρίνος, Τοψιδέλης (85' Γκιάτα), Κουνελάκης, Σπυριδάκης, Γιαννικάκης, Πετάσης (60' Ντιαλό), Παπαδόπουλος, Δεμερτζής (85' Τσαλαμπούνης), Γιακουμάκης (46' Δρικάκης), Μπαρμπόσα

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς (88' Μηλιώτης), Παλάτσιος (82' Συμεώνογλου), Πουρσανίδης, Σαπαλίδης (88' Τσουγκράκης), Ηλιάδης (85' Τάσης), Σταφσουλάι (82' Λάππας)