Πόρος από άλλο πλανήτη γύρισε το 0-3 σε 4-3!

Πόρος από άλλο πλανήτη γύρισε το 0-3 σε 4-3!
από Πάμε Μπάλα
στις 17/12/2022
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Από την… κόλαση στον παράδεισο βρέθηκε ο Πόρος, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-3, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άγγελο Καστελλιανάκη και συμπαραστάτη τον Φρόκου, έκανε την ανατροπή της χρονιάς επικρατώντας με 4-3.

Ο Πόρος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στο παιχνίδι και στο 4′ έμεινε πίσω στο σκορ, όταν από εξαιρετική ατομική ενέργεια Νιζάμη, η μπάλα φτάνει στον Πασαλίδη που πλασάρει ψύχραιμα για το 0-1. Στο 13′ σουτ στην κίνηση από τον Πουρσανίδη κοντράρει σε σώμα αμυντικού και φεύγει κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα το Μοσχάτο πέτυχε και δεύτερο τέρμα, από γρήγορο σπριντ Κουτσούμπα από δεξιά έκανε το πλασέ στην απέναντι γωνία για το 0-2.

Στο 28′ νέα μεγάλη ευκαιρία για το Μοσχάτο, με τον Πασαλίδη να εκτελεί το φάουλ, κεφαλιά Ανδρίκου στο κάθετο δοκάρι. Και στο 33′ τρίτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Πασαλίδης μετά από κόντρες βρίσκεται σε θέση βολής και 0-3.Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος, Πέναλτι κέρδισε ο Φρρόκου από τον Σταύρου, το εκτέλεσε ο Καστελλιανάκης στην αριστερή γωνία για το 1-3 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Πόρος προσπάθησε να ξαναμπεί στα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι και στο 58′ σέντρα από αριστερά, κεφαλιά πάσα Φρόκου, γυριστό Καστελλιανάκη και 2-3, βάζοντας «φωτιά» στην αναμέτρηση! Δέκα λεπτά αργότερα ο Πόρος κάνει μια απίθανη ανατροπή, ισοφαρίζοντας σε 3-3 μετά από ατομική ενέργεια του Φρόκου.

Και στο 82′ η απόλυτη ανατροπή για τον Πόρο, με τον Καστελλιανάκη να ευστοχεί για το 4-3, στην μεγαλύτερη ανατροπή των τελευταίων ετών στην Γ’ Εθνική! Στο 87′ το Μοσχάτο άγγιξε την ισοφάριση, όταν μετά από γύρισμα του Μπόρι, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 89′ το Μοσχάτο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σταματόπουλου και μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τον Πόρο να παίρνει μια τεράστια νίκη!

Πόρος (Γιάννης Χατζησεβαστός): Δ. Ζαφείρης, Νάκας, Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Πολ, Καλαμιώτης, Φρρόκου, Ουζούνογλου, Καστελλιανάκης, Πήλιος, Γροσδάνης

Μοσχάτο (Σήφης Βενάκης): Σταματόπουλος, Σταύρου, Σιμονιάν, Τζωρτζάτος, Ανδρίκος, Νιζάμης, Χαλβατζίου, Πουρσανίδης, Παυλάκης, Πασαλίδης, Κουτσούμπας.

Πηγή: Grandsport