ΑΟΑΝ Ι Με το μπλε αστέρι ο Λεονάρντο Σένκα!

ΑΟΑΝ Ι Με το μπλε αστέρι ο Λεονάρντο Σένκα!
από Πάμε Μπάλα
στις 13/07/2023
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Δελτίο τύπου

Με το μπλε αστέρι ο Λεονάρντο Σένκα! Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λεονάρντο Σένκα.

Ο γεννημένος στις 26/02/1997 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής προσφέροντας στο δημιουργικό κομμάτι.

Το ξεκίνημα του ήταν στον Λεβαδειακό, με τον οποίο αγωνίστηκε ακόμη και στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ η συνέχεια τον βρήκε σε Θήβα και Αμβρυσσέα Διστόμου στη Γ’ Εθνική, πριν έρθει στην Κρήτη για λογαριασμό του Πόρου, φορώντας ακόμη τη φανέλα του ΠΟΑ και του ΑΟ Τυμπακίου στη Γ’ Εθνική, με το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν να τον βρίσκει και πάλι στον Πόρο.

Τον καλωσορίζουμε στον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε με την ποιότητα του να βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας μας!»

 

Με την ολοκλήρωση -επισημοποίηση της συμφωνίας ο 26χρονος μέσος δήλωσε στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας:

«Όταν σε θέλει μια ομάδα όπως ο ΑΟΑΝ από τις πιο ιστορικές και γνωστές ομάδες της Κρήτης δεν μπορείς να αρνηθείς την πρόταση της. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ και με μεγάλη μου χαρά δέχθηκα να γίνω μέλος αυτής της ομάδας, αυτής της οικογένειας και θέλω να τη βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει.